Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az elso felesegem otthagyott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elso felesegem otthagyott mert keveselte az anyagiakat. A masodik megcsalt es lelepett mert luzernek tartott. Ezek utan van meg ertelme barmit is probalni? Valahogy hanyingerem van.36f.

Figyelt kérdés
2017. júl. 10. 11:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
nem kell minden nőt elvenni akit megd*gsz
2017. júl. 10. 14:22
 12/16 anonim ***** válasza:
17%

Nem kell semmit tenned ellene, Kérdező. Az egész párkapcsolati cirkusz nem ér meg annyit, hogy energiát, pénzt, és időt feccölj bele. Sohanapján se hozza vissza a sok ráfordított erőforrást. Fordítsd inkább magadra, hogy NEKED jó legyen. A TE életed, másnak mi köze van hozzá? Azon iparkodj, hogy neked minél jobb legyen, ne akarj kényszeresen másnak megfelelni csak azért hogy "tetsszél". Szard le a nőket magasról, feleannyit nem érnek, mint amennyit kínlódni kell velük.

Sőt, pont hogy attól leszel erős jellem és követendő példa, ha azt mondod, én nem vagyok párkapcsolatfüggő meg társfüggő, remekül elvagyok egyedül, azt teszek amit akarok, mindenki magasról le van sajnálva, én így is tudok boldog lenni! Erre kevés férfi képes. Összevissza keféléshez nem kell erős jellem és komoly elhatározás, bármelyik szobanövény IQ-jú macskajancsi képes rá.

2017. júl. 10. 21:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem valahogy teljesen más típusú nőt kellene keresned. Több mint egy évtizede vagyok a párommal és voltak olyan hónapok amikor annyira gázosak voltak az anyagiak, hogy hó közepére nem maradt pénz. Én elmentem pluszba takarítani. Nem gondolnám, hogy UFO vagyok vagy nagyon különleges lennék, szerintem sok olyan nő van még rajtam kívül aki kitart a párja mellett ha szereti...
2017. júl. 11. 10:55
 14/16 anonim ***** válasza:
10%

Nincs értelme, Kérdező. Az értelmesebb férfi hamar belátja hogy nőknek megfelelni csak azért hogy legyen ideig-óriáig egy kapcsolatod, az konkrétan széllel szembe pisálás. Az örök szerelem ami mindent legyőz, csak a Romana meg Tiffany füzetkékben létezik. A valóság teljesen más. Csak nézd meg, milyen rohamos ütemben nő a válások száma kishazánkban. Erről persze a Romana meg Tiffany füzetkék mélyen hallgatnak, a történet csak addig érdekes, amíg a főszereplők összeházasodnak. A sok kapcsolatfüggő birka meg azt hiszi, az írói fantázia a valóság.

Persze ha mazochista vagy, próbálkozhatsz, de ne reménykedj hogy felszínes és anyagias nőkön kívül egyebet is találni fogsz. Az a nagyon minimális számú normális lány, aki volt, húszévesen már gyűrűs menyasszony, és hét lakat alatt őrzik. Marad a selejt, ami persze nem kell senkinek.

Lehet engem is lepontozni a társfüggő ideggyenge nyomorékoknak, szeretem látni ha igazam van. Beismerni úgyse fogják, mert az ugye derogál...

2018. szept. 1. 01:37
 15/16 anonim ***** válasza:

"Az a nagyon minimális számú normális lány, aki volt, húszévesen már gyűrűs menyasszony, és hét lakat alatt őrzik. Marad a selejt, ami persze nem kell senkinek."

Nem úgy vót hogy a kérdezőnek felesége vót, 7 lakat alatt őrizte, mégis megcsalta? Ha két feleség akkor min. az első kb 20 éves lehetett, mikor gyűrűs menyasszonnyá vált. Később el is vált. Akkor most ki a normális? Olyan béna ez az "az a kevés normális" elmélet, amit az érzelmi analfabéták keringtetnek.

2019. júl. 4. 06:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Ehhhhhh, tökéletesen igaza van a 12. válaszadónak

Semmi értelme bármit is kezdeni a nőkkel, mert akármit is csinálsz, csak rosszul jössz ki belőle

Mégis mit nyersz vele? Lesz valaki ideig-óráig akit dughatsz...

És mit veszítesz? Az idődet, a szabadságodat, a pénzedet, az elveidet, gyakorlatilag az egész életedet ennek kell alárendelned

Az egész kapcsolatosdi egy óriási deficit, akinek van szeme, az látja...akinek meg nincs, annak is kinyílik előbb-utóbb, legkésőbb a második válás után

Ja és engem is pontozhatnak le a társfüggő kismókusok, érvelni úgyse tud egyik se, mind azt hiszik, majd a piros kéztől jóóóól igazuk lesz :DDDDDDD szánalomtenger

2021. jan. 25. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!