Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elsírta magát a barátnőm miattam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsírta magát a barátnőm miattam?

Figyelt kérdés

A barátnőm sokszor a telefonját nyomkodja. Ha beszélni kezdek hozzá, és telefonozik nagy nehezen rám figyel vagy csak hozzá teszi,hogy "ühüm figyelek, mondd csak" aztán mintha a falnak beszélek vissza kérdez,hogy "tessék?" és csak utána rakja le a készüléket. Miért kell megvárnia amíg láthatóan pipa leszek?

Minden este játszik egy játékon a gépén. Virtuális játék, itt lehet ismerkedni anonim emberekkel, egy játék keretében. Kb 3 órát eltölt a gép előtt, közben nasizik, zenét hallgat.

Ha hívom,hogy inkább filmezzünk az este akkor oda jön hozzám megölel és mondja,hogy most inkább megy játszani.

Mindennap ez van. Nem mondom,hogy emiatt rossz lett a szex vagy kevesebb időt tölt velem, mert nem lógunk mindig egymáson, de zavar,hogy nem lehet elszakítani a géptől.

Múltkor 11 órakor játszott azon a virtual planeten és ment halkan a zene is, ő meg nevetett közben chatelt a játékosokkal. Behívtam a szobába aludni, de nem! Ő még nem álmos, játszani akar. Annyira felrántotta az agyamat,hogy kirántottam a konektorból a laptop töltőt és lecsaptam a gép tetejét aztán rá szóltam erélyesebben, de nem bántottam, nem akartam megijeszteni. Mégis azonnal lekonyult a szája és elkezdett sírni. Megijedt tőlem, olyan szaporán vette a levegőt, komolyan szószerint zokogott és bocsánatot kért aztán bement a szobánkban, utána mentem magamhoz öleltem, nem akartam megbántani. De ellököt magától, befeküdt az ágyba és kb 20 percig azt hallgattam,hogy sír. Aztán elaludt.

Most egy mocsoknak érzem magam, de utáltam,hogy màst sem csinált csak a gépezés. Milyen köztes megoldást találjak ki? Nem akarom megtiltani neki,hogy gépezzen, telefonozzon, de csak pár hónapja kattant rà erre a játékra és,hogy mindig a telefonját nyomdkja. Azt sem tudom,hogy akkor mit csinál azon mindig? Nem akarok belemászni a dolgaiba, de érdekelne kinek írogat mindig..azt mondja " nem ismered csak egy ismerős" a tö*öm kivan ezzel.

F

2017. júl. 10. 10:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem fuss neki még egyszer. Akkor próbáld elkapni, amikor épp nem kockul. Találjatok ki valami rendszert, hogy meddig játszik, és mikor foglalkozik veled. Olyankor viszont kapcsolja ki a kütyüjeit. Ha nem lehet vele beszélni, akkor lapát. Ha nem fogadja el, hogy meglegyen pár órát a játék nélkül, akkor választhat. Vagy elmegy orvoshoz a függőségével, vagy elhagyod. Ugyanez a helyzet, ha nem tartja be, amiben megállapodtok.
2017. júl. 10. 11:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát őszintén 23l vagyok es nekem is volt

ilyen korszakom sajnos, aztan egyszer csak fogta magát haza akart menni, mer mondta nem foglalkozok vele csak jatszok egesz nap es elismertem igazavan. Aztan inkabb fel hagytam ezzel a kockulassal mer mar akkor elkezdett hiányozni mikor azt mondta haza megy:D sokat tűrt sokat játszottam es jo volt hogy játék közbe ott volt a szobába mellettem de neki mar annyira nem

volt jo, pedig o mutatta azt a roh@dt minecraftot meg o tette fel nekem a simset is :Dd na mindegy

megbántam ..

ha annyira fontos vagy neki vagy felhagy ezzel az egésszel vagy vissza vesz pl napi 2 óra.

2017. júl. 10. 11:38
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem tudod vele megértetni,hogy ez rossz akkor hagyd ott,de ne próbálj utalkodni rajta! Gyakorlatilag semmi közöd hozzá mikor mivel játszik,nem vagy az apja,nincs jogod bármit is megdzabni. Ha beszéltetek és nem mond le róla akkor vagy otthagyod vagy kibékülsz a helyzettel. Viszont semmi jogod sincs sem őt,sem a cuccait bántani. Noha nincs semmi függőségem,de ha velem tennél hasonlót én kidobnálak.
2017. júl. 10. 12:16
 14/16 anonim ***** válasza:
32%

Ez az egresszív fellépés szerintem is elfogadhatatlan. Én nem szeretem, amikor valaki nem tud uralkodni magán. Mi lesz X év múlva? Sokkal nagyobb problémák sokkal tovább eltemetve, stressz stb.... akkor majd egyszer csak kivered a fogait? Tudom, túlzás, de ez van, ha nem tudsz uralkodni magadon.

Persze az is érthető, hogy rosszul esik, hogy nem figyel rád és nem törődik veled. De olyan nincs, hogy nem tudsz vele erről beszélni. Ha nem vagy rá képes, az a te hibád, jobban kell kommunikálni. Lehetsz erélyes erőszak és agresszió nélkül is. Ha játék közben nem figyel, akkor beszélsz vele, amikor nem játszik: reggel, nap közben, bármikor. Értesd meg vele, hogy neked ez milyen problémákat jelent, mit érzel. Ne követelj, ne tilts meg neki semmit, hanem magyarázd el, hogy mit látsz, mit érzel, és hallgasd meg az ő szemszögéből is a dolgot. Játékfüggő lett? A kapcsolattal van problémája? Unatkozik? Stb. stb.

2017. júl. 10. 13:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Ez függőség, tudom mert nekem is volt ilyen!

Az agresszió nem segít, vagyis csak kevés esetben jön be.

Amit én megpróbálnék, hogy komolyan beszélnék vele, felvázolnám ha ez nem változik elhagyom! (és ezt gondold is komolyan)

Ha nincs változás jöhetnek a tettek.

Nem tudom hogy szülőknél éltek vagy saját lakás.

Ha szülőknél és náluk vagytok, akkor mondod neki hogy te most hazamész mert nem foglalkozik veled, szeded a cuccaid és hazamész!

Ha külön laktok, szintén megmondod hogy te most elmész, elmész szülőkhöz egy éjszakára, vagy csak sétálsz egy hosszút, tuti keresni fog és hazahív!

Ha nem lépsz a tettek mezejére nem lesz változás...

2017. júl. 10. 13:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Hogy mit tehetnél? Talán megmutathatnád neki ezt a kérdést, amit kiírtál. Így szerintem biztos eljutna az agyáig, hogy mi van.

Szerintem ez egy kifejezetten jó ötlet. Büszke is vagyok magamra, hogy eszembe jutott. :D Próbáld ki!

2017. júl. 10. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!