Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kateamstrong kérdése:

Mit gondoltok megverhettem?

Figyelt kérdés
van egy lány, aki történetesen, hajt a pasimra és most kitalálta, hogy ellopattam a boleróját, mivel koleszban szobatársak voltunk...kifizettem neki a bolerót, amit természetesen nem vettem el és tegnap láttam neki egy friss képet a myvipjén amin lássatok csodát az ellopott boleróban pózol, írtam neki egy levelet és persze, hogy azt mondta, hogy ez nem az, hanem egy "új" boleró-és mindezek fejében még bunkózott is velem, hogy milyen nagy ri*banc vagyok...úgy érzem megérdemelne egy verést, vagy azzal csak lealacsonyodnék a szintjére?! ti mit tennétek a helyemben?
2010. máj. 21. 08:00
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

kifizettem neki, mert ki kellett fizetnem, mert a nevelőnk azt mondta, h ez így igazságos!:S

egyébként ha valaki volt már kollégista nagyon jól tudja, hogy ott az ármánykodás nem sokat ér, el kell kapni a tusolóban, hogy tudja hol a helye....ilyen a koleszos élet, vagy te ütsz vagy téged ütnek...és inkább én legyek felül!

2010. máj. 21. 08:33
 12/29 anonim ***** válasza:
79%
Nekünk nincs ilyen börtön flashünk lol. C típusúak vagytok?
2010. máj. 21. 08:38
 13/29 anonim ***** válasza:
79%

nevelő?tusolóban meg kell verni?

Basszus ennek olyan börtönös, nevelőintézetes hangzása van.

2010. máj. 21. 09:00
 14/29 A kérdező kommentje:
pedig ez csak egy lány kollégium...
2010. máj. 21. 09:08
 15/29 anonim ***** válasza:
59%
balek vagy, hogy kifizetted, miert nem alltal ki az igazadert. egyebkent meg 3,5 evig voltam kolis es soha nem volt nalunk ilyen. mondjuk egyetem ^^
2010. máj. 21. 09:24
 16/29 anonim ***** válasza:
79%

Milyen lehet akkor nálatok a javító nevelő, :S

Hány éves vagy?

2010. máj. 21. 09:25
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

El kell , hogy keserítselek és a nevelődet is.

A bolerót minden valoszinuséág szerint a lakótársad is lopta , mégpedig Maurice Ravel -től aki már 1928ban írt egy operát ugyanilyen címmel.

Ami még nem tiszta a történetben:

Hogyan pózolt egy italporos zacsival? az ujjára húzta?

Szerintem ne verd meg, mert az erőszak nem megoldás semmire a megoldás a következő:

Vegyél fel egy nagyon feltűnő pulcsit/nyakláncot/órát/akármit feltünőt hétfőn a koleszban, hogy mindenki lássa, hogy a tied.Újságold el mindenkinek , hogy milyen drága volt.

Majd amikor kettesben vagytok płcsával és senki sem hallja békülékeny hangon kérj elnézést, a boleró miatt, és ajánld fel, hogy legyetek barátok, picsogjatok, és a békülési szándékod jeléül add neki ezt a feltünő dolgot.

Másnap amikor nincs ott kiborulva, könnyekkel köszködve menj a nevelőhöz, és panaszold el neki hogy eltűnt ez az új holmid, és jajj mi lesz. Majd utalj rá, hogy feltünően nézegette a rłbanc,és lehet, hogy nála van.

Ha kikutatják a szekrényét, és a táskáját megtalálják a lopott holmit.

Neked meg nincs más dolgod,mint hátradölni, és tagadni hogy te aztán nem adtál neki semmit, hiszen múlt héten összevesztetek....Nincs kellemetlenebb,mint egy lopós bélyeg egy kollégiumban:)

2010. máj. 21. 09:31
 18/29 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

El se tudod képzelni én hány embert akartam megverni eddig, de végül mégsem tettem, mert az eléggé lealacsonyit egy lányt. Tehát szerintem se verd, meg mert az erőszak nem megoldás- ne foglalkozz vele, nézz át rajta, ne állj vele szóba,én azt tenném. Ja, és a kollégiumban, ha lehet, költözz át másik szobába.

2010. máj. 21. 09:35
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Merrefelé laksz? A leírásodnak olyan Kelet-Magyarország íze van :) Azért mondom, mert én is ott élek. A környékünkön jellemző ez a kollégiumokra (persze azért nem mindegyikre)

Szerintem ne verd meg, nagy ívben sz.rj a fejére. Mikor látja, hogy nem ér el semmit a kavarásával, akkor abbahagyja.

2010. máj. 21. 09:48
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
ma 09:31-esnél a pont. Ilyesmire gondoltam, csak nem vagyok egy bosszúálló lángelme. (Legelső voltam.)
2010. máj. 21. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!