Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kateamstrong kérdése:

Mit gondoltok megverhettem?

Figyelt kérdés
van egy lány, aki történetesen, hajt a pasimra és most kitalálta, hogy ellopattam a boleróját, mivel koleszban szobatársak voltunk...kifizettem neki a bolerót, amit természetesen nem vettem el és tegnap láttam neki egy friss képet a myvipjén amin lássatok csodát az ellopott boleróban pózol, írtam neki egy levelet és persze, hogy azt mondta, hogy ez nem az, hanem egy "új" boleró-és mindezek fejében még bunkózott is velem, hogy milyen nagy ri*banc vagyok...úgy érzem megérdemelne egy verést, vagy azzal csak lealacsonyodnék a szintjére?! ti mit tennétek a helyemben?
2010. máj. 21. 08:00
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
50%

Semmit. Főleg nem verekednék. Viszont a büdös életben szóba nem állnék vele többet.

Na jó, esetleg kitolnék vele, ha nagyon kekeckedik. Különben erről jut eszembe: a nők régen mesterei voltak a "szarkeverésnek", annak, hogy kimondottan zseniális módokon kicsináljanak másokat. Ez most hol van? Miért verekedni akarnak a csajok?

2010. máj. 21. 08:09
 2/29 anonim ***** válasza:
13%

Akkor most a belero azmiaz?

Italpor? :D

2010. máj. 21. 08:10
 3/29 anonim ***** válasza:
59%

1. "Megverhetted?" Szóval már megverted? Csak nem tudod eldönteni?

2. Amúgy értem, mire gondolsz.

3. Inkább tanulj meg rendesen írni, és ne tegyél fel ilyen hülye kérdéseket!!!

4/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellett volna kifizetned, mert így tulképp elismerted a lopást hiába nem te voltál. Én nem foglalkoznék vele, nem írnék neki, mert így látja, hogy idegesít téged. Ha idegesít, akkor pedig az azt jelentheti számára, hogy elég jó ahhoz, hogy vetélytárs legyen és a pasidra hajtson. Én leejteném nagy ívben. A pasival kapcsolatban meg tudod, hogy van a mondás, ha vihetik, hadd vigyék.
 5/29 anonim ***** válasza:
A bolero az egy ilyen kis felső, ami a derékig ér. :)
2010. máj. 21. 08:11
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy az! :D

Akkor szerintem ne verd meg, vagy...

Állíts neki csapdákat, keress magadnak szövetségeseket ellene, akik mind utálják őt, és együtt csapjatok le rá. :P

2010. máj. 21. 08:14
 7/29 anonim ***** válasza:
59%

Ha nem vetted el miért fizetted ki?

Nekem már az se szimpatikus benned hogy (főleg csaj létedre )eszedbe jutott a verés.

2010. máj. 21. 08:16
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy tényleg igaz, hogy minek fizetted ki neki? :D
2010. máj. 21. 08:17
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
agyba főbe verném, de te mekkora egy láma voltál, hogy fizettél érte amit el se követtél, neked se ártana egy két füles
2010. máj. 21. 08:22
 10/29 anonim ***** válasza:
Ha fizettél neki, azzal elimserted a lopást. Egy láma vagy.
2010. máj. 21. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!