Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar nő+kubai férfi működhet?
Sokaktól hallottam, hogy más kultúra, de konkrétan milyen kultúrájuk van nekik?(Azon kívül, hogy szeretnek táncolni. :D)
Lenézik a nőket? Ott is tartják még a férfi az úr a házban dolgot, mint az araboknál?
Hogy fogod mondani neki, hogy kelj fel hasadra sőt a Nap?
Te megkergültél?
Mit gondolsz, ah azt mondja: "Estar piripi", "Rayarse" ?
Szóval, ha a táncikáláson kívül többől is áll az élet, akkor nagyon oda kell tennetek magatokat a nyelvtanulásban, mert az "add ide a sót" szintű kommunikációval nem lehet sokáig együtt élni.
Akármilyen hihetetlen, lehet nyelveket tanulni, sőt angolul szerintem mindkét fél tud.
És fogalmam sincs, meg kell vele próbálni.
#2, fő az optimizmus :D
Én még 20 év angol tanulás után sem tudom, hogy "pitymallik" - de látok sok vegyes kapcsolatot... fél év a max.
Hát 1-eske: Neked még a saját nyelvedet is meg kellene tanulnod......Konkrétan én szakadtam rajtad, mi közbe olvastam....
Mért hiszi a mai generáció, hogyha már el van ámulva magától, akkor az elég lesz mindenre? Szánalmas mindenesetre.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!