Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy korkülönbség, nagy különbség az élettapasztalatban is. Vélemény?
ha egy faszi érett, akkor nem kezd kislányokkal, hanem a saját korosztályából válogat.
egy idősebb ffi-fiatalabb nő felállásban leggyakrabban a ffi. az éretlen, aki nem tud kortárs nőkapcsolatokat kialakítani, infantilis vmilyen szinten, és fut a fiatal fruskák után.
a csajok érettebbek ilyenkor, fel tudják venni egy öregedő faszival az életritmust...
"Egy idősebb ffi-fiatalabb nő felállásban leggyakrabban a ffi. az éretlen, aki nem tud kortárs nőkapcsolatokat kialakítani, infantilis vmilyen szinten, és fut a fiatal fruskák után"
Úgy irigylem a kortárs nőket. A 99% -uk már a fotóm alapján kiszűri, hogy majd nem leszek vele képes kapcsolatot kialakítani, mert képtelen vagyok a saját korosztályommal. Ilyenkor bizonyára ez az ok, és nem az, hogy nem vagyok túl fotogén (nem BMW mellett feszítős, izompólós, ökörködős fotóim vannak).
Az utóbbi időben csak nálam fiatalabb nő vette a fáradtságot, és ismert meg a fotóknál mélyebben is, volt akit én találtam túl fiatalnak, volt akivel kapcsolat lett.
Persze a korosztályom női szerint még ez is az én hibám, hogy már a bemutatkozó levelem sem olvassa el, vagy szemtől szembe a köszönésre is úgy reagál, hogy bocs de nem. Legalább most megtudtam, hogy mi a cslódi ok. Hogy képtelen vagyok kapcsolatot kialakítani velük. Eddig azt hittem, hogy csak piszok felszínesek lesznek 30 felett
Van kolléganőm, akivel egyazon háten születtünk, de max lehányni tudnám párkapcsolat gyanánt, ha 10 percnél többet volnánk egy szobában, és életem 12+ évig 20 évvel fiatalabb nővel, és nem a kor miatt lett vége.
A kor egy fontos dolog, de ugyanúgy nemlényegi, mint a testmagasság, meg az se, hogy 5,5 vércukromhoz milyen nő "illik"?
Nem tudom, mikor "érett" egy ember, ha két ember között sok a látható meg nem látható, de világosan meglévő kötődés, akkor jó - abból bármi is lehet.
És nem matekkal kell kezdeni egy barátkozást.....
Én nem hiszek a nagy körkülönbséges prkapcsolatokban. Jöhet meggyőzni bárki, akkor sem fogom.
SŐT, volt olyan ismerkedésem ahol 7 év volt a korkülönbség, mindketten huszonévesek voltunk, de még úgyis megkaptam a fiától hogy éretlen vagyok (a vicc az hogy a koromhoz képest már tinikoromtól kezdve érettebb voltam, 17-19 évesen -igen!- már komoly párkapcsolataim voltak). Utána ismét próbálkoztam egy idősebb fiúnál (bár utólag belegondolva akkor már kicsit elszaladt velem a ló (mert 21 évesen mit keressek egy 32 évest...?), és bizony hiába randiztunk, hiába vitt étterembe, moziba, hozott szál rózsát, de mégsem kellettem neki. A fura az volt, hogy ezt az első csók után szögezte le.
Tehát én a saját tapasztalataimból kiindulva sem hiszek az ilyesmiben.
Jelenlegi párom és köztem van 5 év, de hozzá kell tegyem hogy még ez a (viszonylag "kevés" korkülönbség is) van mikor zavar. Pedig egy hullámhosszon vagyunk, közös tervekkel, közös életszemlélettel, összeköltözve.
DE!
Hozzátennék azért még valamit. Érdemes elgondolkozni azért hogy vannak emberek akik 30 alatt is sajnos at élik meg, mint aki 40 évesen. Tehát ez az élettapasztalatos dolog szerintem nem kortól függ.
Lehet 30 alatt valaki két gyerekkel elválva, depressziósan férfigyűlölő, mint 45 évesen is.
Vagy lehet valaki ugyanebben a korosztályban több tucat csalódáson átment párkapcsolatilag. Szerintem mind a két helyzet élettapasztalatnak számit.
Tehát én az élettapasztalatot nem kötöm össze a korral.
Saját tapasztalatból mondom, hogy ez nem minden esetben arányos egyenesen. Nálunk az idősebb és látszólagosan nagyobb "tapasztalattal" rendelkező fél állt rosszul a kapcsolat alakításához és a jövő tervezéséhez. Jött is egósan állandóan azzal, hogy neki mekkora tapasztalata van és nekem meg nincs. Csakhogy ez így nem jelentett semmit a kapcsolati hozzáállásával vagy hozzáállásában és azóta belátta ő is.
Ettől számít valaki érettnek: hogyan áll a kapcsolathoz, a problémák megoldásához, és a jövő tervezéséhez. Közösen beszél-e meg mindent vagy elképzel valamit és csak az volna lehetséges? Ennek nincs köze a korhoz és a tapasztalathoz sem. Mert lehet, hogy az a tapasztalat nem olyan tapasztalat és mást kell most megélnie. Esetleg az egyik félnek karmikusan tanulnia kell a másiktól. Itt is mindegy, hogy ki a fiatalabb. Nálunk nekem fiatalabbként és kezdőként kellett tanítanom őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!