Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 7 év után nem tudja mit akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 év után nem tudja mit akar a párom, mit csinálhatnank?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk együtt, par napja vallotta be, hogy nem tudja mit akar, túl fiatalon jöttünk össze stbstb.... én persze elsirtam magam, kérdeztem mi legyen, ő azt mondta szeret de össze van zavarodva.... azóta folyton ölelget, puszilgat, mondja hogy szeret, ne sirjak mert nagyon szeret.

Én eléggé elbizonytalanodtam :-(

Hogyan tudnánk megoldani?

Jelenleg együtt lakunk így mindig találkozunk. Nekem nagyon nehéz mert nagyon megbántott de ő olyan mintha semmi se történt volna...

(Én vagyok a lany, ő a fiú a kapcsolatban)

Köszönöm a válaszokat

2017. júl. 8. 13:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Komoly nem volt, futó kaland több is
2017. júl. 8. 13:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet megbántani amit mondott, de nem értem ha több futó kapcsolata is volt akkor mit akar most? örüljön, h van mellette valaki később csak vissza fog sírni téged
2017. júl. 8. 13:34
 13/18 A kérdező kommentje:

Hát az lehet hogy vissza sírja csak én olyan vagyok ha szakítunk akkor nincs visszaút, olyat nem lehet hogy pár hónapig mindenkivel összefekszik( márha egyáltalán ezt erti az alatt hogy nem élet eleget ) aztán meg rájön, hogy mégiscsak én kellek....

Mi lehet a jó megoldás?

2017. júl. 8. 13:37
 14/18 anonim ***** válasza:
80%

Emlékeztesd, nincs jobb érzelmeknél s szeretet legjobb érzelem, így szeretetnél. Te vagy akit azért szeret amiért; minden egyéni megnyilvánulásodért.

Irányítsa tudatosan gondolatait, objektíven gondolkodva.

Írjatok rám ha kell segítség.

2017. júl. 8. 14:25
 15/18 anonim ***** válasza:
75%

Hát én is vagyok hasonló gondolatokkal olykor, de én nekem nem volt előtte semmilyen kapcsolatom ( ja és én vagyok a lány)

Én attól félek, hogy a házassággal már később végérvényesen vége, és jönnek a szürke hétköznapok, monoton, sablon szerű élet, otthon ücsörögve és később majd gyerekkel. Félek, hogy a kaland, randik, kimaradtak és később hiányozni fog, hogy kimaradtak ilyenek.

Megoldás?

Őszintén nem tudom, hogy a saját hibája nélkül képe-e ésszel belátni, hogy nem erre van szüksége valakinek.

Ésszel nyilván tudja az ember, de ha benne marad ez a hiányérzet...

Nem tudom, hogy van-e erre más megoldás,mint a külön való idő pedig... Próbálja csak meg. ÉS akkor ott rájön, mit is akar.

Még mindig sokkal jobb most, mint később, házasság és gyerek után jött megőrülés.

Sajnos más megoldást nem találtam erre eddig én sem, bár én is képtelen vagyok meglépni. Viszont az esküvő felhozása pl ráébresztett ezekre a félelmeimre...

2017. júl. 8. 14:49
 16/18 anonim ***** válasza:

"csak én olyan vagyok ha szakítunk akkor nincs visszaút"

Azt most hagyjuk, hogy honnan tudod, hogy milyen vagy, ha 17 éves korod óta vele vagy - olyan sok szakítgatásban nem lehetett részed.

A kérdés, hogy miért kellene szakítani?

Tartsatok egy-két év SZÜNETET, oszt jónapot.

2017. júl. 8. 17:44
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg feltűnt előtte egy új punci.Lehet elutasította és ezért dörgölőzik hozzád megint.Talonban akar tartani a szavaival.
2017. júl. 8. 18:02
 18/18 anonim ***** válasza:

Beszélgessetek sokat ,legyetek együtt minél többet.

Szerintem már az is jó, hogy elmondta neked,hogy ezen gondolkozik, nem titokban agyal.

Egyébként én is úgy gondolom, hogy persze jó dolgok a futó kalandok és a randizások, de ha az ember megtalálja az igazit, annál nincsen jobb.

Nem ér annyit,hogy elveszítsem azt aki szeret minden rossz tulajdonságommal együtt, csak azért,hogy összefeküdjek valami random emberrel, mert még nem éltem eleget..

Mások ennyi idősen örülnének,ha lenne egy normális komoly kapcsolatuk.

Nem annyira buli a szingliség sem szerintem, legalábbis engem levitt az életről,amikor a sokadik elcseszett randimról mentem haza.Többet ér,hogy van egy biztos párkapcsolatom, ismerjük egymást rendesen, szeretjük egymást.

Neki is ezt kéne belátni,hogy nem fogja elhozni a várt boldogságot,ha szakít veled és "él" még kicsit..Később tuti megbánná.

Remélhetőleg erre rájön időben.

Beszélgessetek tényleg rengeteget és töltsetek együtt sok minőségi időt.Együttélésnél ez el szokott maradni, de randizzatok, csináljatok programokat.Esettek szerelembe minden nap.Ehhez ő is kell, hátha rájön mit veszítene.

2017. júl. 8. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!