Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 év után nem tudja mit akar a párom, mit csinálhatnank?
7 éve vagyunk együtt, par napja vallotta be, hogy nem tudja mit akar, túl fiatalon jöttünk össze stbstb.... én persze elsirtam magam, kérdeztem mi legyen, ő azt mondta szeret de össze van zavarodva.... azóta folyton ölelget, puszilgat, mondja hogy szeret, ne sirjak mert nagyon szeret.
Én eléggé elbizonytalanodtam :-(
Hogyan tudnánk megoldani?
Jelenleg együtt lakunk így mindig találkozunk. Nekem nagyon nehéz mert nagyon megbántott de ő olyan mintha semmi se történt volna...
(Én vagyok a lany, ő a fiú a kapcsolatban)
Köszönöm a válaszokat
Én 17, ő 18
Valóban fiatal... de eddig nagyon jól még voltunk, pár hete kezdett furcsa lenni, hogy nem élt még eleget...
Magától nem is mondta volna ha nem kérdezek rá.
De én mondtam hogy olyan nem lehet hogy velem is meg mással is....
Mindig engedem bulizni, haverokkal inni... sose voltam korlátozó típus.
Azt mondta nem csalt még a hogy nagyon szeret de nem tudja mit akar...ilyen kapuzárási pánik azt mondja
Most én se tudom hogyan oldhatnank meg, lakjunk továbbra is együtt es majd lesz ahogy lesz, vagy költözzünk külön ....
Sajnos nagyon kiboultam, hogy ennyi idő után ilyet mond, és ossze is zavar, hogy szeret de ezek szerint mégse :-(
Komolyan nem tudom mit tehetnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!