Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Jártatok már úgy hogy otthagytátok a barátotokat és megbántátok? 22f
Szia!
Én nagyon sokáig gondolkoztam rajta, mi is legyen. Hozzáteszem, két közös gyermekünk van. Elküldtem. Eleinte nagyon bántam, mert hiányzott a közelsége, ahogy neki is én. De ő megcsalt. Sokat veszekedtünk emiatt, és úgy láttam jobbnak a kicsik szemszögéből, hogy menjen. Azóta is próbálkozik, hogy ő márpedig szeret, vissza akar jönni, de tudom, hogy jól döntöttem.
Ha azért kérdezted, mert épp most szakítottatok, akkor gondolj arra, valószínű nem ő volt az igazi, és lesz majd más, aki sokkal odaadóbb Veled, és megbecsül.
Hidd el, túl leszel rajta, de nem könnyű!
Próbálj a barátaiddal, haverokkal lenni, és valami olyan dolgot találni, ami leköt.
23L
Szerelmes voltam, mégsem bántam meg. Jó okom volt arra, hogy megtettem.
Általában akit kidobnak, az meg is érdemli...
Miért szakítottál vele? Mert az is nagyon lényeges. Ha mondjuk megcsalás, akkor persze ne bánja az ember, túl lesz rajta idővel és megkönnyebbül.
Ha a te "hibád" miatt, mert mondjuk kicsit nehéz eset vagy és hirtelen haragú, akkor még kérhetsz bocsánatot, de csak úgy hogy a női büszkeséged megmaradjon. És persze, ha ő is szeretné és akkor még kibékülhettek.
Nem. Inkább azt bántam meg, ha visszavontam az egyszer már helyes döntésemet, azaz ha elgyengültem (nem a szerelemtől, hanem az állandó zaklatás, nyaggatás, könyörgés hatására,hogy vissza akar jönni!) és visszavettem olyat, aki bántott, vagy akár csak nem voltam belé szerelmes. A kidobásnak nálam mindig oka volt, minimum a szerelem hiánya (ami nem feltétlenül a partner hibája)- de a másik se akarhat olyannal lenni, aki nem szerelmes belé...
29/n
igen :((
eddig ha en szakitottam,annak mindig oka volt, es sose bantam meg.
de vele 4 evet voltunk egyutt, oeulten szerelmesek votlunk, sose untakoztunk, nagyon hasonlitottunk minden teren. de osszegyult egy csomo minden:
-tul sokat volt a kozelembe egy pasi aki 6 eve ujra es ujra megbolondit a kulsejevel (de vele nem volt semmi, huseges maradtam)
-kicsit kezdtem ugy erezni magam, mint az oreg hazasparok, hogy csak turjuk es turjuk egymas hibait, valtozni nem valtozunk, ezt el kell fogadni (viszont ez minden hosszabb kapcsolatban megvan...)
-elkezdtek jobban zavarni egyes hibai es szokasai
-fiatal vagyok, vele le tudnam elni az eletem, de elotte tudni akarom milyen massal a szex, kalandok, szabadsag, stb.
nagyon nehez volt szakitani, azota kb 1-2 hetente ramjon hogy ki akarok bekulni. de elobb vagy utobb elojonnenek ugyanezek a problemak, ezt mindketten tudjuk. nagyon faj hogy nem lehetunk egyutt. :(( de abban remenykedek, hogy eleg eros a szerelmunk es egy kis szorakozas utan ujra egyutt leszunk.
de ez egyedi eset. hosszabb kapcsolat utan amugyis nehez elszakadni, szuksegetek van egymasra, megszoktatok hogy mindig van akire szamitani, stb.
attol fugg miert szakitott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!