Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 héttel a szakítás után mélyponton vagyok, szinte fájdalmas a létezés is, hogy lehetne ebből kikerülni?
Eleinte nem is volt semmi bajom, sőt egész jól voltam, pár napja érzelmi hullámvölgybe kerültem.
Egész nap depresszív "szürke" hangulatom van, szorongok, gyomorgörcsöm van, hiányzik nagyon.
Elmennék dokihoz ilyen indokkal, hogy írjon fel feszültségoldót, kiröhögne? Tényleg nagyon szarul vagyok nem látok más opciót, esetleg a sárga földig iszom magam a haverokkal, de az sem jobb.
Békülés nem opció, félrecsókolózott egy buliban és kidobtam.
F
Nem tudsz mást, csak a rosszra gondolni, hogy mennyire nem tisztelt téged. És így nem érdemes folytatni. Hinned kell abban, hogy jó döntést hoztál. Szépen rakd össze a dolgokat és magadat.
Írd ki magadból, úgy jobban összeáll. Csak magadnak persze.
Kitartás, jobb lesz! Próbáld mással lekötni magad, először nekem pl csak az ment, h itt olvasgattam szarabb sztorikat, van rosszabb, stb... aztán ha már megy filmek, bármi. Egyre jobb lesz.
Gyúrás, bulizás, munka ezerrel, minden szabad perced áldozd ezekre és önfejlesztésre, iratkozz be egy tanfolyamra, képzésre, bármire. Ismerj meg új embereket, új társaságokat, keress hobbikat.
Az agy úgy működik, hogy ha otthon sírsz a sarokban, akkor csak egyre jobban elhatalmasodik ez az érzés, az érzelmek csak a limbikus rendszer játékai az agyban, és nem legyőzhetetlenek vagy irányíthatatlanok, ezt ne felejtsd. Csak meg kell tanulni bánni velük, és bármit elérhetsz az életben.
Persze nem azt mondom, hogy nem lehetsz otthon, ha van olyan dolog, ami kellően leköti a figyelmed meg a negatív gondolataid (filmek, zene, valami hobbi), akkor nem gáz.
Várj újabb két hetet. :)
Keress újabb aktív elfoglaltságot, az általában könnyít. De nem akard megúszni a veszteségérzet feletti szomorúságot teljesen. Ezt túl kell élni.
ember,KÉT HETE szakítottatok.Kettő.Jó,hogy fáj,de neked legalább valószínűleg el fog múlni,mert ha annyira nagyon-nagyon betegesen ki lennél utána akkor megbocsájtanád neki a csókot,és kibékülnétek.
Majd akkor kérdezd meg ugyanezt,amikor még fél év után is órákat zokogsz utána minden egyes nap meg minden este vele álmodsz(lsd. én). Addig is menj sportolni,pl futni,rakd el a közös emlékeket,meg szedj fel valakit te is egy buliban.
Ugyan ez volt velem is csak én visszafogadtam :D mindenki rajtam röhögött mekkora *** papucs vagyok, de nem tudtam mit csinálni, mert rosszul voltam nélküle.
Aztán újra megtette :DDD jött a szöveg, hogy nem tudta mit csinál, engem szeret, megváltozik stb, de már hidegen hagyott. Az elsőnél ki kellett volna dobnom nekem is.
Duplán megalázva éreztem magam, de felálltam. Ha valamit megtanultam az az, hogy ha egy nő tényleg szeret, rá se néz más pasira.
Találtam egy leányzót, akinek én vagyok a legfontosabb nem a bulik nem más pasik. Aki nem egy....:D
És újra szerelmes vagyok.
Csak előre neked is!!!
Reméljük ennyi idő után jobban vagy, ha nem akkor:
Hülye vagy! - már elnézést -
Megaláztak, hülyének néztek, nem tiszteltek és még te vagy rosszul? Hiányzik? Mi hiányzik a hülyének nézés? Te ilyen mazochista típus vagy?
Tanulj a történetekből és viharos sebességgel nőzzél be!
Más válás után talpra áll pedig az sem egy fáklyás menet!
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!