Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A ronda emberek könnyebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ronda emberek könnyebben találnak maguknak párt?

Figyelt kérdés
Egy lány ezt mondta nekem.Nem mertem rákérdezni, hogy ez tapasztalat-e, de kifejtette a részleteiböl annyit, hogy a ronda embert könnyebb megtartani, mondhatni rossz pénz nem vész el, és a ronda ember mindig kaphato a sexre, mert nem duskál a lehetöségekben.Van egy olyan érzésem, hogy ez az opcio is csak nöknél müködhet.Ronda férfit melyik nö szeretne tartani, csak azért, hogy azt könnyebben magához láncolhatja?!
2010. máj. 20. 19:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
39%
jo lehet h nemirok tul helyesen és nemvagyok olyan aki napi több orát tanul de legalább nem vagyok bunko paraszt mint te és vannak barátaim. na mind1 neked ugy jo nekem igy
2010. máj. 20. 22:10
 12/22 A kérdező kommentje:
jaj, nyafikám, ki mondta, hogy nekem nincsenek barátaim, mert napi több órát tanulok? szted akkor az a 13.000 hallgato, aki mondjuk az én egyetememre jár az mind szemüveges gyökér.jó, tudom rá lehet vágni, hogy ott is vannak szuperemberek, akik szépek, okosak, de akkor te hol állsz hozzájuk képest az állitolagos szépségeddel, ha okos meg nem vagy?! mondjuk attol még lehetsz egy kiváló mesterember, aki szeret dolgozni, vagy hasonlo elhivatottságú, amihez nem kell kimagasló intelligencia, de erős a gyanum, hogy ilyen távlatokban még sosem gondokotál el.
2010. máj. 20. 22:28
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
jo én meg 1évben nem tanulok annyit mint más 1 nap de igy is 3mas vagyok átlagban és ez nekem egyenlöre böven elég. igy van idöm foglalkozni a barátaimmal haverokkal nőkkel stb. mer végülis ki kell élvezni az életet amég tudom.És azért nyilván aki jol néz ki és sokat foglalkozik a barátaival annak több barátja , barátnöje van mint aki nem szép és álandoan tanul. jo késöbb lehet sikeresebb lehet az ilyen ember de akk is azt mondom h én boldogan élek igy és szeretnek.
2010. máj. 20. 22:54
 14/22 anonim ***** válasza:
22:54: Ennyi hülyeséget is ritkán olvasok. XD Akár szép vagy csúnya az illető.
2010. máj. 21. 11:31
 15/22 anonim ***** válasza:
Szépnek áll a világ. De inkább az talál könnyebben párt, aki jobban tud kommunikálni. Hiába szép valaki, ha nem tud jól kommunikálni, máris hátrányba kerül a jól beszélő, de ronda vetélytársaival szemben.
2010. máj. 21. 12:08
 16/22 anonim válasza:

A ronda valakinek ronda, de másnak gyönyörű.

A szép valakinek tényleg szép, de másnak undormány.

Most akkor miről is beszélünk?

2010. máj. 22. 20:17
 17/22 anonim válasza:

Kérdező de gagyi vagy. Úgy viselkedsz mint egy ovodás...

Eyg ki indulattam mondom hogy :Idióta kis p.icsa vagy tudod básszádméég!? :D és a kérdés szerintem emberfüggő.. ne általánosíts.

2010. máj. 22. 22:26
 18/22 anonim válasza:
beképzelt pecsaaaaaa......
2010. máj. 22. 22:27
 19/22 A kérdező kommentje:

Másodjára sem sikerült leirnod, amit akartál azért ez már world-class FAIL.A másik dolog pedig, hogy nem vagyok nőstény!

és gondoljad már végig, hogy egy ronda barátnövel bár nem tudsz vagizni meg respectet növelni, de kisebb az esélye, hogy megcsal, meg mindig kaphato a sexre, mert nincs elhalmaozva lehetöségekkel.kb ennyi.

2010. máj. 22. 22:34
 20/22 anonim válasza:
Ááá pasiba még gázabb vagy xD ... Hisztis buz iii vagy akkor . Ez így má tetszik :D?
2010. máj. 22. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!