Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi azt mondja, hogy nagyon kedvellek, az mit takar?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy pasival még pár éve. Van felesége, de sajnos elég rosszban vannak, a nő megcsalta és már a pasi sem szereti a csajt. Csak a gyerekek miatt vannak még együtt. Egy ideje randizgatunk, eleinte nagyon nem volt ínyemre ez a kapcsolta, de aztán beláttam, hogy ők már nem élnek házas életet, tehát olyan, mintha csak lakótársak lennének, így belementem. Megkérdeztem tőle, hogy mit érez irántam, erre ő azt felelte, hogy "Nagyon kedvellek" és fogalmam sincs, hogy ez mit takar. Azt, hogy kezd belém szeretni, vagy azt, hogy jól érzi magát velem, de ennyi. Nem akarok erről vele beszélni, így is van elég baja. Szerintetek mit jelent ez?2010. máj. 20. 19:16
2/9 A kérdező kommentje:
Annyira éreztem, hogy ez lesz az első válasz! Csak szólok, hogy a szexen már rég túl vagyunk!
2010. máj. 20. 19:21
3/9 anonim válasza:
És? megint meg akar :)
Amúgy szerintem azt jelenti aminek látszik...azaz szeret (még többet akar tőled mint eddig) csak még nem meri azt kimondani. De ezt a viselkedéséből is leszűrhetnéd, nem csak a szavaiból.
4/9 A kérdező kommentje:
Mondasz valamit!:)
Nehéz rajta kiigazodni, ezért vannak bennem kérdések. Nem várom el tőle, hogy bevallja az érzéseit, de valahogy megpróbálom kipuhatolni majd. Ahogy vele viselkedik, abból azt veszem le, hogy szeret, d vannak néha olyan beszólásai, amiből meg pont az ellenkezőjét veszem le...
2010. máj. 20. 19:28
5/9 A kérdező kommentje:
"Ahogy velem viselkedik" véletlen elírtam.
2010. máj. 20. 19:29
6/9 anonim válasza:
Milyen beszólások? Lefordítom neked női nyelvre :D
Mert lehet csak viccelődik, és tudod nem mindenki veszi észre azt, hogy csak ő nevet a viccen...
7/9 anonim válasza:
Haló azt nem írtad hogy már volt sex!Megkérdezted, valamit mondania kellett,éppen ez jutott eszébe!
8/9 anonim válasza:
Jófejnek talál,Kedvesnek.És igen leképzelhető hogy beléd esett.Hiszen elhívott randevúra!
9/9 anonim válasza:
Nálam is ilyen hasonló cípőbe vagyok,hogy a fiú azt mondja nekem,hogy akarom e este őt,hogy átjön hozzám és rá kérdeztem,hogy miért mit fogunk csinálni,ne csak szeretkezni akarjon velem és nem vagyok éjszakai lepke.Ő meg az mondja,hogy majd megérzed és ezt mit takar nála??? A szeretkezésnél azzon túl vagyunk 3 éve vagyunk együtt,de nem élek vele együtt.Várom a válaszaitok,mert még 18 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!