Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek miért az olyan bunkó pasik kellenek, mint Benkő Dániel?
szinte mindenkire van kereslet, csak gondolom, akkor te is a 10/10-es modell bigékre nyáladzol amikor a kis szolid szép arcú szürke kisegér meg rád vágyik...
megesik...
Ha a csávó Bazsarózsáját,vagy kijét irigyled,neked se lehetett gyerekszobád,már ne haragudj.Nem tudom,most kis az aktuális jelölt,engem nem érdekel.
De ugye azt tudod,kérdező,hogy ezek a nők nem érdek nélkül lógnak a Benkő bá' nyakán?Nem,ezek is mindent bevállalnak,csak szerepeljenek.Csak történetesen nem a Való Világban járatják le magukat,hanem egy egykori lantművész oldalán,aki rájött,hogy a hülyeségből jobban megél,mint a zenéjéből.
Ha mégis érdek nélkül lennének együtt egy nagyapjuk formátumú emberrel,akkor se kéne irigyelni a pasit,mert ezek a csajok gerontofilok-ha nem érdekből csinálják az egészet- és te eleve ki vagy csukva.Gondolom,nem 60-70 és a halál közt mozogsz,pardon.
Amúgy egy nagyon tehetséges fazon és nagyon sajnálom,hogy végül erre adta a fejét.Mondjuk mindig is egy művészlélek volt,tehát klasszikus értelemben sose volt komplett,hogy úgy mondjam.
Undorító az a férfi... Kihánynám a belem, ha meg kéne csókolnom. Gusztustalan retek, igénytelen.
De látod, van az a kategória a nőknél (ők sem a top kategória :) ) akinek mindegy, csak legyen tele a zsebe, onnantól már nem számít.
Szerinted, ha zöldséges lenne a sarki abc-ben bejött volna annak a lánynak? Nem hiszem!
De mondom, ez egy külön kategória, akik erre fanyalodnak. És nem ez az általános!
35N
Sajnos a bunkó férfiakért él-hal a média
Példák!
Havas Henrik
Sebestyén Balázs
Majka
Bocskor Gábor
Benkő Dániel
A nevét nem tudom, de dűrhő, kopasz, fuxos figura, egy időben műsora is volt meg a farkát vasaltatta
a benkő nem feltétlen bunkó, max megjátsza magát a TV nek.
A berki...na az paraszt
7.
nekem pl csak az átlagos jön be. Kis aranyos személyiség, okos (de nem tudálékos), és mosolygás. Ennnnnnnyi kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!