Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sz.rózsa kérdése:
Ti mit tennétek a helyemben? A pasim 44 é, van 1 kisfiunk,
de nem lakunk 1 városban a gyerek velem él. Ő 7közben
dolgozik (nem talizunk),7végén rohan haza, pár ó vagyunk
3asban összvissz.
Figyelt kérdés
Az anyja 1,5 hétig benn lesz a kórházban, párom megkért, h nézzek rá az apjára 3-4 napig. Főzés, takarítás. Mondtam, h hétvégén nagyon szívesen, de hétköznap nem tudok 2felé szakadni, nyilván a saját házam prioritást élvez, ráadásul itt a gyerek, nem érek az apjához rohangálni. Van segítsége amúgy: szomszédasszony, rokon lány és fiú. Egyébként önellátó. Na, meg is kaptam, h akkor hétvégén se menjek! Sztetek? Nálam nem tud 1 napig maradni velem és a fiával, akkor ő miért várja el, h rohanjak az apjához? Ja, az anyja nem szedte a gyógyszereit, ezért kapott szívrohamot. Miért én oldjam meg az ő dolgát?!
Gondolom, neki ez azért jó így, mert nem kell gyerektartást fizetnie. Nyertem?
2017. júl. 5. 07:51
12/23 anonim válasza:
Mi van???
Együtt sem èltek?? Hàt, elèg necces ezt így párkapcsolatnak nevezni. Ha ennyire zavar a helyzet, eleve nem kellett volna bele gyereket vállalni, ès már règen meg kellett volna oldani az együttèlèst, mert ez így csak járogatás ès nem család!
2017. júl. 5. 07:53
13/23 A kérdező kommentje:
Azért nem élünk együtt, mert ő csak úgy tudná elképzelni, h náluk. Én viszont nem akarok mindent feladni (jobb körülményben lakom, mint ő), s nem akarom, h a szülei beleszóljanak mindenbe. Mert ha odaköltöznék, az lenne. Mert csak így van nyugalom, h 2hetente kis időt vagyok ott. Szóval ő nem akar kettesben élni velem, pedig megtehetné.
2017. júl. 5. 08:09
14/23 A kérdező kommentje:
Amikor bevállaltam a gyereket, érzelmileg meg lettem zsarolva. Pedig ki kellett volna állnom magamért, csak abban a helyzetben nem volt szemétségnek éreztem volna. Így utólag már látom, h nem érdemelte meg.
2017. júl. 5. 08:15
15/23 anonim válasza:
?? Áruld már el, mifèle zsarolással lehet valakit terhessègre kènyszeríteni???
Elkèpzelni sem tudom. Ha csak nem vagy anyagilag függèsben tőle, nem èrtem ezt az egész gyereket szültem, mert èrzelmileg megzsaroltak tèmát.
2017. júl. 5. 08:20
16/23 A kérdező kommentje:
A terhesség véletlen v. Az, h megtartsam és apuka legyen, azért v, mert azt mondta, h öngyilkos lesz.
2017. júl. 5. 08:32
17/23 anonim válasza:
Ti nem vagytok egy család. Dobd ki, mint azt a bizonyos macskát...
2017. júl. 5. 08:40
18/23 anonim válasza:
Azt emésztgetem még, hogy egy kisgyerek élete rád van bízva.
2017. júl. 5. 09:09
19/23 A kérdező kommentje:
Attól, h én nem akartam gyereket, jó anyuka lettem, s ezt ő is belátja. Viszont ő, amennyire akart gyereket, annyira nem törődik vele.
2017. júl. 5. 09:15
20/23 anonim válasza:
Mondjuk egy ilyen embernek én sem ugranék, oldja meg maga, ő él otthon nem? Akkor főzzön meg takarítson ő. Ennyi.
Ami a kapcsolatotokat illeti, hát nagyon durva. Én ezt nem nevezném párkapcsolatnak, ez egy nagy büdös semmi. Nem akar vagy nwm tud elszakadni,szerintem ne erőltesd tovább. Dobd ki a f*nébe, és ketess mást akivel normális párkapcsolatot is ki lehet alakítani.
Ja, és sose hallgass az ilyen zsarolásra hogy öngyilkos lesz. Dehogy lesz. Aki az akar lenni, az nem szól, megteszi. Aki ezzel zsarol.annak csak a szája jár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!