Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam, hogy a barátom a volt barátnőjével beszélget messengeren, és a profilját is nézegeti. Szerintetek aggódnom kéne?
Először is, ő nem tudja, hogy tudomásom van arról, hogy ki az a lány (csak van jópár közös ismerősünk, így megtudtam). Láttam már többször is, hogy beszélgettek az elmúlt napokban, de sosem olvastam bele. Ezen kívül azt is észrevettem, hogy az ő profilját nézte.
Szerintetek jelent valamit, vagy csak betegesen féltékeny vagyok?
8 hónapja vagyunk együtt, boldogan (még vitánk se volt soha), és szerintem kivételesen jó kapcsolat a miénk. Viszont nem tudom, hogy most mit tegyek, mert ez engem kicsit zavar.
18/L (ő 20/F)
Hát ilyen mentalitással érthető, hogy nem voltak még vitáitok.
Mindenki szokta az exeit nézegetni, ki sűrűbben ki ritkábban. Én az exeimmel kivétel nélkül legjobb baráti kapcsolatban is álltam, így nehéz volt csak úgy egyről a kettőre megszüntetni őket... Jól esik tudni róluk, olykor akár beszélni is velük, de semmi komolyabb. Ezek a beszélgetések lehet eltartanak egy két hétig, de lehet csak rendkívül alkalmiak.
Én biztosan rákérdeznék. Az még oké, ha néha ranéz a profiljára kíváncsiságból, de a rendszeres beszélgetés nagyon nem tetszene.
Egyáltalan fura, hogy azt sem mondta, ki az exe és nem beszélgettetek ilyenről. Szerintem alapvetően hiányzik nálatok az őszinte kommunikáció
Megkérdezném. Nálunk alap, hogy mindent megbeszélünk, a legapróbb problémát is, ezért nincs is vita, nem adunk helyet neki.
Én is kíváncsi lennék, mert nekem le van tiltva az exem, és a párom sem szépen vált meg az övétől, szóval furcsa lenne, ha nézegetné.
Érthető, hogy zavar, és nyugodtan kérdezz rá, a kommunikáció nagyon fontos. Annyi esetleg, hogy szépen kérdezz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!