Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire életszerű egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire életszerű egy ilyen történet, párkapcsolatba beilleszthető szerintetek?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt a barátommal, és jóval a megismerkedésünk után (rá 2 hónapra) derült ki, hogy a haját egy csaj haverja vágja (nem nevezte barátjának), aki feljár hozzá emiatt havonta 1-2szer a lakásába. Kicsit kiakadtam amiatt, hogy errõl nem szólt korábban, pedig végigbeszéltünk minden témát, egyszer sem említette ezt nekem. Azt mondja, semmi nem volt soha köztük, simán jóban vannak, csak én vagyok neki stb. Ami zavar, hogy azóta sem említi a dolgot, egy szót nem beszél a csajról, jár-e még hozzá vagy sem, a haja viszont mindig rendben van.:)
2017. jún. 30. 18:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha a történet után le lenne vágva a haja, miért ne lenne hihető?

Egyetem alatt én is vágtam mindenféle srác ismerősöm haját, én pénzt se kértem érte, megcsinálták a gépem cserébe ilyenek. Nem volt köztünk soha semmi, nekem hobbi volt, meg mindenki csóró volt, mint a sz.r, nem volt pénzünk fodrászra, fizetés nélkül az még akkor a luxus kategória volt. Már nem nyírok hajat, mert nem lenne rá időm, csak barátom haját szoktam, meg a sajátomat.

26N

2017. jún. 30. 20:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy MINDEN témát végigbeszéltek, neked ez valamiért gyanús, vagy fontos, neki meg nem
2017. jún. 30. 21:24
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
Azt írod, hogy kávézni mentek. Akkor nem csak a haját vágja, hanem jóban vannak. Nekem ez nem férne bele akkor sem, ha tényleg csak barátok.
2017. jún. 30. 22:34
 14/16 anonim ***** válasza:

#13 szóval szobafogság? Tényleg képes vagy betölteni az egész világot, helyettesíteni mindent és mindenkit?

bazi sivár éled lesz.

2017. jún. 30. 23:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Jajj, nemár!

Lenne egy jó ismerősöm, aki vagy fodrász vagy ha nincs ilyen végzettsége, de nekem tetsző módon rendbeteszi a hajam, ráadásul házhoz jön, plusz, bár ezt nem írtad, de elképzelhető, hogy mindezt baráti áron számolja fel, tudod mikor hagynám ki.

Főleg mivel havonta egyszer vagy kétszer is megy, ebből arra következtetek, hogy a barátodnak fontos a frizuráját karbantartani. Szóval nem olyan, aki háromhavonta feleszmél, hogy "úristen, akkora a hajam hogy már be lehetne fonni" és gyorsan elrohan fodrászhoz.

Szóval szerintem a barátod csak élelmes, él a lehetőséggel.

Nem értem, miért kellene ilyenről beszámolni. Egyébként neked nőnemű a nőgyógyászod például? Ha nem, akkor kéztördelve beszámoltál már róla a párodnak?

Szerintem kicsit túlreagálod a dolgot.

2017. júl. 1. 09:18
 16/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen :)
2017. júl. 1. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!