Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom iszonyat hisztis,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom iszonyat hisztis, amióta nem alszik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A munkahelyén napok óta nincs semmi dolga. Bent kell ülnie, nem telefonozhat, nem olvashat, csak gépezhet, de ott már rég megcsináltak minden munkát.

Fiatal még, 22 éves, és halálra unja magát. Este pedig(távkapcsolatban vagyunk, hétvégén találkozunk) nem tud aludni. Ez megy már 4 napja. Olyan szinten ideges és hisztis azóta velem, hogy hozzá sem tudok szólni. Kérdezem mi a baj, beszélgetek vele, kedves vagyok, de már kezdi cincálni az idegeimet nekem is.

Mindenbe belém köt, flegmázik velem, amikor pedig rászólok, hogy mostmár elég, ki van akadva, hogy én mit hisztizek. Ez meg napok óta.

Ma találkozunk, és teljesen nyűgös már megint. Mit csináljak? Ha megmondom neki, hogy legyen egyedül akkoris hisztizik.

Oké, hogy nehezen bírja a munkahelyet, de akkoris.

2017. jún. 30. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Kezdjen el sportolni.
2017. jún. 30. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Határolódj el ettől a viselkedéstől és ne alacsonyodj le arra a szintre. Elhiszem, hogy idegel, de próbálj meg ettől elvonatkoztatni. Max ne beszélgessetek most annyit, hátha végre elalszik valami emberi időben és normális idegi állapotban kel fel. Engem is megvisel ez a front ami mostanában megy, hétfőn olyan hisztis voltam, hogy saját magam száműztem karanténba :D
2017. jún. 30. 16:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy megérted, hogy fáradt és nyűgös, de erről nem te tehetsz és nem akarsz a box zsákja lenni. Ha kipihente magát szóljon.

Én ezt csinálnám, ha pedig ennek ellenére is gyerekeskedik, dobnám. A hiszti nem az a dolog, amit sokáig elviselek.

26N

2017. jún. 30. 16:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Keressen tán egy értelmes munkahelyet.

A távkapcsolat eleve macerás, de ha a kevés időt is ez tölti ki, akkor én nem erőltetném ezt.

2017. jún. 30. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!