Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem 6 év házasság után ki akar költözni Kanadába, mondván ebben az országban nem lehet előrejutni. Hogyan tudnám lebeszélni róla?
Jó végzettsége van, már meg vannak a papírjai is, egy kinti cég elintézte neki, szóval munkát is talált.
Egy hónap múlva kellene kezdenie, de előbb kellene kimennie a lakhatás elintézése miatt.
Úgy érzem mintha azért csinálta volna, hogy minél távolabb legyen tőlem.
Azzal bíztat hogy nekem is keresgél majd valami állást és szponzorálás útján kitudok majd menni.
Addig meg marad a skype, meg a chat.
Szóval ez azt jelenti hogy inkább magamra hagy, mintsem azt hogy inkább velem küzdene a közös jövőért?
#1 vagyok. Arra akartam kilyukadni, hogy szerintem a férfinak nem a nővel van a gondja, hanem az országgal, és ezért nála nem vita tárgya hogy kimegy, amit valamilyen szinten meg is értek. Fogalmunk sincs, hogy hogyan zajlott le ez a beszélgetés, vagy hogy előzetesen mit tudtak mindketten erről az ügyről, illetve ha nincs meg az a bizalmi kapcsolat, hogy mindent elmondanak egymásnak, abban bizony mindkettő fél hunyó. Nem tudhatjuk, azt sem, hogy milyen határozottan mondta a férfi a munkakeresést a nőci számára, lehet persze, hogy csak elhessegette, hogy nyugodt legyen a lelkiismerete és ne kelljen kimondani a dolgokat, de az is lehet, hogy csak a legjobbat akarja a nőnek. Ki tudja, lehet a nő is panaszkodott az ország miatt, és úgy gondolta, hogy meglepheti ezzel a jó lehetőséggel, vagy pedig jobb életről álmodott a nő, és tessék.
Nem azt mondom, hogy nem ferdíthet egy férfi, csak azt, hogy sokkal konkrétabbak, korrektebbek ilyen racionális ügyekben, és mielőtt leírnánk akármelyik félt, ilyen információ hiány mellett, jobb leszűrni a lehetséges lehetőségeket, hogy mi is lehet mögötte, és nem csak az egyik oldalról.
Az hogy a nő mit érez ezzel az üggyel kapcsolatban, nem feltétlenül lehet készpénznek venni, mert sokszor az ember maga sem tudja, hogy hányadán is áll a dolgokban.
Kanadában egy rendes állással eltartja az ember a családját... ha akarja. Ő nem ilyennek tűnik.
Ez a válás tapintatos (vagy sunyi) módja.
Ha nincs gyerek, akkor ennek annyi.
Kössz, hogy le lettem húzva 0-a...
De itt senki nem tehet arról, hogy a férjed ennyibe se avatott bele.
Inkább őt kéne nullázni, nem azokat pontozgatni akik itt írnak neked valamit, amit te összefoglalsz kb 5 mondatban. De úgy látom a bunkó stílus a nyerő neked:
Szóval ez azt jelenti hogy inkább magamra hagy, mintsem azt hogy inkább velem küzdene a közös jövőért?
Csak szólok, hogy itt senki nem gondolatolvasó, hogy a kedves férjed fejébe lásson.
Mondjuk üljetek le és KETTEN beszéljétek át. Zseniálisan működik köztetek a kommunikáció 6 év után, ha ő megbeszélés nélkül meghoz egy ekkora döntést, te meg a gyakoris emberektől kérdezed meg hogy ez rendjén van e.
Szerintem pont egymásra találtatok!
6.39.
És Kanada nem korrupt, ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!