Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudja a barátom, hogy nincs oka aggodalomra mégis így felbőszül ilyen apróság miatt?
Figyelt kérdés
Kaptam egy ezüst gyűrűt a párom haverjától. Nem nagyon ismerem a sràcot, párszor beszélgettünk amikor találkoztam vele a párom jelenlétében, de még csak haveri viszonyt sem ápolok a férfiakkal, inkább a lányok társasàgát preferálom jobban. :) A párommal elmentünk a haveri körébe és ott jött oda hozzàm a srác amikor egyedül voltam. Kaptam tőle 2 puszit és oda adta az ajándékot. Szemem szám elállt, elég jóakaratú sràcnak láttam mindig is, de akkor kicsit ledöbbentem. Felfigyelt arra,hogy mindig hordok két db gyűrűt mindkét mutató ujjamon. Ezért megakart lepni egy "smukkal". :) Furmànyos, különös volt a szitu, de örömmel elfogadtam és megköszöntem, picikét beszélgettünk még és másfelé nézegelődött a " buliban". A barátomnak otthon meséltem el,hogy mit kaptam ajándékba. Szerintem féltékeny lett, de nem biztos csak eléggé zabos lett amikor megtudta a részleteket és rám "parancsolt", hogy ne hordjam az ékszert! Mérgében azt is hozzàtette,hogy többet nem találkozok ezzel a haverjával. Aztán elment telefonálni, de hallottam,hogy meg kérdezte a barátját,hogy miért lepett meg egy gyűrűvel? Az igazsághoz hűen a párom tudomására lett hozva,hogy valóban csak egyszerű ajándék. Ő mégis úgy beszélt vele ahogy még nem hallottam. Ebből a veszekedésből nem kértem úgy hogy rájuk hagytam a dolgot. Érthető a barátom viselkedése? Annyira felpaprikázott hangulatban volt, egy ajándék miatt. Értitek még csak nem is ismerem annyira a haverjàt és áhh konkrétan el lettem tiltva ettől a haverjától örökre. Holott a barátom jól tudja,hogy nincs oka aggodalomra. :) Érdemes beszélni vele erről, vagy hagyjam a dolgot? Nem értem mi a baja, a kapcsolatuk miattam ne romoljon meg ez is aggaszt azért,eléggé emelt hangon beszélt a haverjával.2017. jún. 28. 15:54
11/11 anonim válasza:
Nem fogadnék el ajándékot egy majdhogynem idegentől. Talán szülinapod volt vagy micsoda? Semmi oka ajándékozni, és én érezném kellemetlenül magam, ha csak úgy elfogadnám.
És teljesen érthető, ha ebből mindenki kombinálni kezd. Nem csodálom, ha a barátod kiakadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!