Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok ezt a férjeteknek a helyembe vagy nem?
Figyelt kérdés
A férjemmel tegnap eléggé csúnyán össze vesztünk.A facebookon közös oldalunk van.De egyszer már készítettünk külön oldalt énis,és ő is.Én vissza jelentkeztem tegnap a régi facebook oldalamra és rá írtam egy fiura. Persze az a fiú nem tudja hogy én ki vagyok.Tudom hogy nem kifogás erre semmi csak egyszerűen mérges voltam.És azért tettem.A fiú kérdezgette hogy ki vagyok.De erre már nem válaszoltam nem akartam bele bonyolódnia beszélgetésbe egyszerűen csak méregből akartam csinálni. Mivel a férjem is egy lányról levette a tiltását amikor össze vesztünk akire én is féltékeny vagyok.Ti elmondanátok vagy felesleges ebből bonyodalmat csinálni.Arra lennék kíváncsi ti mit tennétek.Csak normális válaszokat várok.2017. jún. 28. 14:06
11/19 A kérdező kommentje:
Aki normális választ tud adni illetve tanácsot az irjon privát üzenetet.
2017. jún. 28. 14:58
12/19 anonim válasza:
Senki nem fog tanácsot adni, mert ahhoz hasonló szellemi szinten kéne lennünk veled és hidd el senki nem fog a kedvedért hirtelen visszafejlődni amőbává. Menj a tinikategóriába, ott talán van 1-2 retardált, aki megért téged.
13/19 anonim válasza:
Pontosan. Felnőtt, értelmes ember ebben nem tud tanácsot adni, mert el nem tudja képzelni hogyan fordulhat elő ilyen szituáció és legfőképpen hogyan születhet meg ilyen kérdés. Nem lehet megérteni a gondolkodásod felnőtt ésszel, így tanácsot adni sem. És nem sértésből, de 12-14 éves szint a kérdés. Gyerek szint. Én nem is hiszem, hogy felnőtt írta ki.
14/19 anonim válasza:
Nem mondanám el. Más kérdés, hogy egyrészt meg se csinálnám, másrészt meg nehogy már facebook tiltásokról szóljon egy házasság.. jézus ereje..
15/19 anonim válasza:
Neked férjed van? Ez a kérdés az ovis csoportba való.
16/19 anonim válasza:
Min vesztetek össze? Egy nyalókán?
17/19 anonim válasza:
Ne mondd el. Mit is? Írtál valakinek, aztán hagytad a francba... most ő is szidalmaz :D
18/19 anonim válasza:
Erre nem lehet normálisan válaszolni. Én már magát a facebookot is utálom, de azt, hogy egy vita után mindketten rohantok a gép/telefon elé mint az ovisok, hogy bosszút áljatok a másikon...ne haragudj, de elég szánalmas.
19/19 anonim válasza:
Ne mondd el, mert amilyen primitívek vagytok, a párod erre bosszúból megint csinál majd valamit a Facebookon, amire te is bekattannál majd, és sose lesz vége!
Csak a srácot sajnálom, akinek húzod az agyát. Inkább vele szemben legyen bűntudatod, és töröld a kamuprofilodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!