Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a feleségetek többet foglalkozna a kutyával mint bármi mással?
Rendezvényszervező, tehát ő ossza be az idejét, most 5 hónapos terhes emiatt hónapok óta ehyre kevesebb munkát vállal és helyette minden időt a kutyánkra fordít.
Most is 1 hete kértem, hogy valasszon már mint a gyerekszobához, hogy meg tudjam venni és végre elkezdeni, de 1 hét alatt még nem volt fél órája erre.
Most kb heti 5-6 órát dolgozik egy nap azt is főleg otthonról és kb 6-7 órát kutyázik/nap. Ezt 2 pici baba mellett nem teheti majd meg (ikreink lesznek) és ezt mondtam is neki, hogy a kutyának árt ezzel.
Teljesen befog kattani, hogy egyik nap még 7 óra jutott rá másnap meg már csak a töredéke.
Úgy néz ki egy napom, hogy reggel felkelek, lemozgatom a kutyát (10 km futás) 8-6 dolgozom. Délbe haza jövök enni egy 40 percre. Vagyis eddig enni jöttem haza mostanában én hozok kaját neki is, nincs ideje főzni 😧 Mikor haza értem elvittem régebe mégegyszer sétálni, de már nem. Most inkább főzök vagy mosok, vasalok stb. Házitündér lettem 😁 Ami nem is lenne baj ha ő ezek helyett pihenne és nem játszana meg sétálgatna.
A gyerekeknek még semmit nem vettünk meg, nincs kész a szoba.
Az orvos mondta neki, hogy nagy valószínűséggel korababák lesznek és jó lenne ha többet pihenne, hát ugye ez nem jön össze. Kb minden nap elmondom neki, hogy az jobb lesz ha 1 hónapig kórházba lesznek a babák és ingázhatunk be minden nap? Vagy ne adj Isten valami bajuk lesz és egész életünkben gondozhatunk egy beteg gyereket mert túl hamar született?
Pénteken megyünk vissza az orvoshoz, mert mikor legutóbb voltunk valamennyire nyitva volt a méhszáj, ha ez rosszabb lett akkor valószínű befektetik. Akkor is az lesz, hogy bekattan a kutya.
Ezt ő is tudja, biztos, hogy ő is fél mi lesz ha itt lesz 2 baba és gondolom a kutyázásba menekül, de nem tudom mit mondhatnék még neki, hogy befejezze ezt 😦😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!