Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódnom kellene vagy túlreagálom?
A párom az első párkapcsolata után ismerkedett össze ezzel a lánnyal, VÉGIG csak barátok voltak talán a barátom érzett többet iránta de a csaj mindig csak szórakozott vele, veszekedtek sokszor, összesen 1x találkoztak de mégis látszott, hogy a barátom végig akart tőle valamit, de aztán összejött velem.
Őszintén semmi okot nem ad félelmeimre, de beleszoktam nézni az előzményeibe és látom, hogy nagyon ritkán max. 1-2 havonta, de ránéz a csaj facebookos oldalára és egyéb más közössége oldalaira is ami engem egy picit elgondolkodtat.
Még a kapcsolatunk elején rákérdeztem, hogy mit gondol erről a lányról mennyit beszélgetnek, Ő őszintén elmondta milyen gyakran beszélnek és, hogy már nincs olyan érzelmei a lány iránt csak mint barát.
Mostanában a párom ugyan azokat az emojikat és szavakat használja mint a csaj.. kicsit aggaszt még akkor azis ott van, hogy szingli.
A barátom régebben azt mondta, hogy többet biztos nem fognak találkozni de most januárban mégis majdnem sikerült nekik, beleolvastam az üzeneteibe bevallom..
Mégis néha úgy érzem talán ő jobban kellene neki mint én... van okom aggódni ezek miatt vagy magamban keressem a hibát?
23L
Szerintem nem reagálod túl. Én elmondanám a páromnak, hogy igen, sajnos szemét voltam, és belenéztem az előzményeibe, és üzeneteibe, és ezt olvastam, és ezt mire véljem?
Mióta vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!