Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aggódnom kellene vagy túlreagá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódnom kellene vagy túlreagálom?

Figyelt kérdés

A párom az első párkapcsolata után ismerkedett össze ezzel a lánnyal, VÉGIG csak barátok voltak talán a barátom érzett többet iránta de a csaj mindig csak szórakozott vele, veszekedtek sokszor, összesen 1x találkoztak de mégis látszott, hogy a barátom végig akart tőle valamit, de aztán összejött velem.

Őszintén semmi okot nem ad félelmeimre, de beleszoktam nézni az előzményeibe és látom, hogy nagyon ritkán max. 1-2 havonta, de ránéz a csaj facebookos oldalára és egyéb más közössége oldalaira is ami engem egy picit elgondolkodtat.

Még a kapcsolatunk elején rákérdeztem, hogy mit gondol erről a lányról mennyit beszélgetnek, Ő őszintén elmondta milyen gyakran beszélnek és, hogy már nincs olyan érzelmei a lány iránt csak mint barát.

Mostanában a párom ugyan azokat az emojikat és szavakat használja mint a csaj.. kicsit aggaszt még akkor azis ott van, hogy szingli.

A barátom régebben azt mondta, hogy többet biztos nem fognak találkozni de most januárban mégis majdnem sikerült nekik, beleolvastam az üzeneteibe bevallom..

Mégis néha úgy érzem talán ő jobban kellene neki mint én... van okom aggódni ezek miatt vagy magamban keressem a hibát?

23L

2017. jún. 27. 21:46
 1/6 A kérdező kommentje:
Mellékesen akkor régebben semmi szerelemes vagy szexuális tartalmú beszélgetésük nem volt, most nemtudom.....
2017. jún. 27. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem reagálod túl. Én elmondanám a páromnak, hogy igen, sajnos szemét voltam, és belenéztem az előzményeibe, és üzeneteibe, és ezt olvastam, és ezt mire véljem?

Mióta vagytok együtt?

2017. jún. 27. 22:02
 3/6 A kérdező kommentje:
2,5 éve. Igazából tényleg úgy beszélgetnek mint a barátok semmi olyan nem volt.
2017. jún. 27. 22:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Mások véleménye esetleg?:(
2017. jún. 27. 22:44
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Ő is gyakorizik és vàrod hogy megtalàlja a kérdéseidet?
2017. jún. 28. 01:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem.
2017. jún. 28. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!