Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti egy ilyen ért szakítanátok?
A barátnőm nagyon féltékeny típus. A minap láttot egy hölggyel, aki nem mellesleg az unokatestvérem, ő nem is ismeri, én is ritkán találkozom vele, ezelőtt 2 évvel láttam, szétszakadt a rokonságunk, de az más kérdés.
Na, ezt ő meglátta, erre sértődötten haza iszkolt. Mikor én is haza értem, nekem ugrott, hogy viszonyom van, megcsalom őt, stb. Mire próbáltam védekezni a vádjai ellen, kaptam egy jókora pofont, mondván hazudok neki. Szerinte egy nő pofon vághat egy pasit, ha az "megérdemli". Ráadásul le is között.
A történéseket elmondtam a kuzinomnak, aki elmondta, (nagy valószínűséggel ex) barátnőmnek, hogy mi igazából rokonok vagyunk. Azóta teper, könyörög. Még sírt is. Azt mondja azért reagált így, mert két fiúja is megcsalta már. Vajon miért??
Eddig felhőtlen szeretetet éreztem iránta, még most is szeretem, de ez nekem is sok lett már...
#28-as. Ok, hogy megfordul a fejében a viszomy mikor meglátja mással, de akkor is lehet kulturáltan viselkedni,meg lehet idiótán mint ahogy tette.
Odamehetett volna hozzájuk normálisan, a kérdező bemutatja őket egymásnak és máris le a gond.
Bármilyen más nő ismerősével is összefuthatott volna tök véletlenül (tehát előre bejelenteni se tudja), váltanak pár szót, miközben meglátja a drága bnő, és akkor is ugyanez lett volna...
Legközelebb ha a boltossal beszélgetsz az utcán hazamegy és eret vág magán vagy rajtad?
Szerintem hagyd ott... Az ilyen mellett nem lehet élni.
Szakíts meg minden kapcsolatot a női nemmel mert féltékeny? A végén még a férfiakkal is mert hát megtörténhet...
A sírás meg csak ilyen rájátszás... Fáj neki ha igaza van ha nincs. Nem hagynám magam:)
21F
"Igen, köpött, csak a teló bele javított."
Láthatod, ezt a viselkedést még a telefonod se akarja elhinni. Akkor mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!