Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom, ha a vőlegényem kocsmába megy a haverjaival. Nem szokott berúgni, de akkor is. Mindig vitatkozunk emiatt. Lehet, hogy azért is megy, hogy dacoljon velem?
Nem hiszem, hogy ő a legalkalmasabb férj neked. Azt gondold át, vagytok-e elég hasonlók, hogy békességben leéljetek egymással egy életet, vagy vagytok-e elég türelmesek, rugalmasak ahhoz, hogy megbeszéljétek a problémáitokat és alkalmazkodjatok egymáshoz. Ha úgy gondolod,hogy az ő vagy a te részedről ez nem megy, akkor nincs értelme. Igazság szerint hót mindegy, hogy pl 4 évig keresed a megfelelő partnert, vagy ugyan annyit elcseszel az életedből egy sztornózással. Ezeket gondold át, mert függetlenül attól, hogy sok vagy kevés időd van, ugyan úgy véges, mint mindenki másnak. Se másét se a sajátod ne vesztegesd, ha nem muszáj.
30/f
A kocsmázáson kívül tölt veled időt, figyel rád, foglalkozik veled?
Ha elhanyagol, az nyilvánvalóan baj. De ha nem hanyagol el, akkor nem látom, hogy miért ne mehetne el bárkivel bárhova.
>Mert előfordult már nem egyszer, hogy fontosabbak voltak, mint én.
Ha ez olyan helyzetben volt, amikor számítottál rá és valóban fontos lett volna, hogy veled legyen, akkor az persze nem jó. De ha valódi indok nélkül, csak dacból kényszerítettél ki belőle döntést, akkor a te hibád.
Arra akarok rámutatni, hogy nem értem, mi az alapvető bajod azzal, hogy elmegy kocsmázni a haverokkal. Ha úgy érzed, hogy elhanyagol, rossz hatással van a kapcsolatotokra, akkor megértem. De ha csak ki akarod sajátítani, vagy irigykedsz rá, mert jól érzi magát másokkal is, vagy 100%-os kontroll alatt akarod tartani, vagy féltékeny vagy, az nem okés. Szóval egészen pontosan miért is zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!