Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi fér bele még egy kapcsolatba, hogy ne legyen féltékenykedés?
- Külön buli
- Beszélgetés a másik nemmel (akkor is ha ti nem ismeritek, tehát nem közös barát , de itt közösségire gondolok, mert élőbe nem tudnak olyan könnyen összeboronálni , vagy tévedek? )
-Buli akár egyedül
-Bók más nőre (vannak ilyenek is :) )
-Ha megnéz más nőt
-Ha megy valahova, de van köztük nő is?
- Ha női társaságba megy pl, de ti nem vagytok ott
Férfiak esetében a férfiakra szóló írásomat, fordítsátok le úgy mintha nőre illene.
Mi fér bele nálatok ezek közül? Esetleg ha kiegészíted , az is jó, de konkrétan ezek érdekelnek, kíváncsi vagyok mennyire vagyok féltékeny :D
Köszönöm a válaszod.
Én is ez a típus vagyok, mint te.
nekem mindegyikkel lenne problémám, de én nagyon féltékeny típus vagyok. nézzük egyenként:
-külön buli: nem szokott nélkülem eljárni, ha mégis, akkor mindig hív magával, pl. haveros iszogatásra
-bók: csak akkor fér bele, ha kedves, udvarias megjegyzés egy odaillő helyzetben, de ha a másik nő vonzó külsejére vonatkozik, akkor nem tetszene. de előttem sose csinál ilyet, vagy mindig szól előtte, hogy megdicsérte egy lánybarátja külsejét, mert hízott és lement az önbizalma, ő meg szeretné kedvességből felvidítani, de nem gondolja komolyan
-megnéz másik nőt: ha együtt történik, azaz nekem is szól, hogy nézd azt a csajt, nem zavarna, de ez úgy szokott csak megesni, hogy pl. kiemeli, hogy ez a fajta cipő vagy harisnya jön be neki, és szerezzek én is olyat, nem magát a lányt bámulja
-megy valahová, nőkkel: nem szokott előfordulni, nincs sok lányismerőse, de nem tolerálnám
-női társaság: nem fordul elő
mindenre féltékeny vagyok, de szerencsére nem ad okot rá, sosem foglalkozik más nőkkel, és egyértelműen kifejezi, hogy én vagyok számára az első, és a külsőmért is odavan. ha lányokkal barátkozós-bulizós típus lenne, össze sem jöttem volna vele, mert nekem ez nem fér bele a kapcsolatba. tudom hogy nincs vele gond, de nekem egyszerűen nem tolerálható, szóval az a jó, ha mindenki hasonló értékrendű párt keres. páromban fel se merül, hogy lányokra lenne kíváncsi vagy igényt tartana női társaságra, ez még előttem is így volt.
24n
Én is eleve mindig olyat kerestem, aki nem bulis típus,illetve nincsenek női ismerősei.
Ezért nem is nyugtat meg, mikor azt próbálják mondani, ha nővel chatelget az nem baj, az ő párjuknak is van lány barátja stb... De én eleve nem így ismertem meg, nem ez fért bele nálam, tehát lehet a Marika elvisel sokkal többet, nekem már ez is agyrém. Mások vagyunk.
Pl van egy nő a közelembe, megcsalta a párja a a legjobb barátnőjével, ezek után ők kitudtak békülni, én akkor sem tudtam volna, ha idegennel teszi. Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!