Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek mi fér bele még egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi fér bele még egy kapcsolatba, hogy ne legyen féltékenykedés?

Figyelt kérdés

- Külön buli

- Beszélgetés a másik nemmel (akkor is ha ti nem ismeritek, tehát nem közös barát , de itt közösségire gondolok, mert élőbe nem tudnak olyan könnyen összeboronálni , vagy tévedek? )

-Buli akár egyedül

-Bók más nőre (vannak ilyenek is :) )

-Ha megnéz más nőt

-Ha megy valahova, de van köztük nő is?

- Ha női társaságba megy pl, de ti nem vagytok ott

Férfiak esetében a férfiakra szóló írásomat, fordítsátok le úgy mintha nőre illene.

Mi fér bele nálatok ezek közül? Esetleg ha kiegészíted , az is jó, de konkrétan ezek érdekelnek, kíváncsi vagyok mennyire vagyok féltékeny :D

2017. jún. 25. 19:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2017. jún. 26. 19:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Más nőnek ne bókoljon, ha ott vagyok ( jó lenne ha akkor sem amikor nem) ne bámuljon mást. Idegen csajjal mi a francot beszélne? Buli kizárva. Mi egy pár vagyunk, együtt megyünk. Én féltékeny típus vagyok :D őt ez nem zavarja hála az égnek, és nem is ad okot h féltékeny legyek.
2017. jún. 26. 20:42
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod.

Én is ez a típus vagyok, mint te.

2017. jún. 26. 20:52
 14/15 anonim ***** válasza:

nekem mindegyikkel lenne problémám, de én nagyon féltékeny típus vagyok. nézzük egyenként:

-külön buli: nem szokott nélkülem eljárni, ha mégis, akkor mindig hív magával, pl. haveros iszogatásra

-bók: csak akkor fér bele, ha kedves, udvarias megjegyzés egy odaillő helyzetben, de ha a másik nő vonzó külsejére vonatkozik, akkor nem tetszene. de előttem sose csinál ilyet, vagy mindig szól előtte, hogy megdicsérte egy lánybarátja külsejét, mert hízott és lement az önbizalma, ő meg szeretné kedvességből felvidítani, de nem gondolja komolyan

-megnéz másik nőt: ha együtt történik, azaz nekem is szól, hogy nézd azt a csajt, nem zavarna, de ez úgy szokott csak megesni, hogy pl. kiemeli, hogy ez a fajta cipő vagy harisnya jön be neki, és szerezzek én is olyat, nem magát a lányt bámulja

-megy valahová, nőkkel: nem szokott előfordulni, nincs sok lányismerőse, de nem tolerálnám

-női társaság: nem fordul elő

mindenre féltékeny vagyok, de szerencsére nem ad okot rá, sosem foglalkozik más nőkkel, és egyértelműen kifejezi, hogy én vagyok számára az első, és a külsőmért is odavan. ha lányokkal barátkozós-bulizós típus lenne, össze sem jöttem volna vele, mert nekem ez nem fér bele a kapcsolatba. tudom hogy nincs vele gond, de nekem egyszerűen nem tolerálható, szóval az a jó, ha mindenki hasonló értékrendű párt keres. páromban fel se merül, hogy lányokra lenne kíváncsi vagy igényt tartana női társaságra, ez még előttem is így volt.

24n

2017. jún. 27. 12:50
 15/15 A kérdező kommentje:

Én is eleve mindig olyat kerestem, aki nem bulis típus,illetve nincsenek női ismerősei.

Ezért nem is nyugtat meg, mikor azt próbálják mondani, ha nővel chatelget az nem baj, az ő párjuknak is van lány barátja stb... De én eleve nem így ismertem meg, nem ez fért bele nálam, tehát lehet a Marika elvisel sokkal többet, nekem már ez is agyrém. Mások vagyunk.

Pl van egy nő a közelembe, megcsalta a párja a a legjobb barátnőjével, ezek után ők kitudtak békülni, én akkor sem tudtam volna, ha idegennel teszi. Ennyit erről.

2017. jún. 27. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!