Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem nem becsül meg, mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nem becsül meg, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Mindenen veszekszünk,állandóan csúfol,átkoz,lenéz,megaláz mások előtt is. Pl.: simán kikiabál nekem az udvarra,hogy "gyere be tetves". .Mindenben talál hibát. Semmi nem jó neki. Mindig neki kell,hogy igaza legyen. Állandóan ordítozik velem. Ha nagyon mérges néha napján megver. Közbe semmibe nem segít. Szerinte minden az én dolgom. Ha valamit mégis csinál,akkor nagyon hálásnak kell lenni neki. Szerinte így jó,ebbe nőtt fel. Külföldön élünk,az ő szüleihez közel,akik mindenbe beleszólnak. Az én szüleim még nem is látták az 1 éves fiamat. A férjem anyósra hallgat,meg mindenki másra is csak rám nem. Nincs rendszeres munkája,a szociális segélyből és napszámosságból élünk. Egyik napról a másikra. Most pl volt 2 hónapot külföldön,mert összejött valami. Keresett szinte 1000 eurót. Ezt két hét alatt elköltötte. Új bútor új ágy,a gyermeknek pár dolog,nekünk pár ruha. A többi elment édességre meg a cigijére. Tegnap maradt 1000 forintunk(átszámítva az itteni pénznemet). Abból a kérésem ellenére titokban cigit vett. Én szeretem,de ő ilyen. Azt mondja,szeret,közbe nem foglalkozik velem. Nem tisztel. Nem becsül meg. Mi a véleményetek róla?
2017. jún. 23. 19:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hahaha! Jo a humorod! :D

2017. jún. 23. 20:19
 12/15 anonim ***** válasza:
60%
Az, hogy ostoba vagy. Egy értelmes nő ezt nem viseli el. Megérdemled a sorsod!
2017. jún. 23. 20:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem! Ez az az a szint ahol nem kérdezel, nem beszélgetsz.

Ha ez nem kamu kérdés akkor Fogod a porontyot és hazaköltözöl a szüleidhez utána beadod a válókeresetet amilyen hamar csak tudod és elfelejted.

Ez nem vesz se téged se a gyereked emberszámba ez nem is ember.

Nagyon úgy hangzik egyébként mint sztereotíp kisebbségi családi helyzet. Akárhogyis nem jó se neked se a gyereknek, változni nem fog.

2017. jún. 24. 09:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Így jártál... nem tudlak sajnálni, csak gyereket mi az istenért kellett szülnöd?
2017. jún. 24. 17:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Arabhoz mentél feleségül?
2017. jún. 24. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!