Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem mondom a baratomnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem mondom a baratomnak, hogy "szeretlek" lehet hogy sosem kell kimondanom vagy zavarja majd nagyon?

Figyelt kérdés

telorol irok bocsi 😊

Nem regota van baratom es mostanaban gyakrabban elkezdte mondani,hogy "szeretlek". 😊 aminek orulok is, de en meg nem allok keszen arra,hogy kimondjam ugyan ezt, akkor sem ha amugy szetrobban a melkasom es imadom ot, szerelmes vagyok bele 😊 viszont nem vagyok a szavak embere es nem tervezem,hogy kimondjam neki,hogy szeretem ot, mert valamiert ugy erzem akkor tulsagosan sebezhetonek fogok tunni es kiszolgaltatott helyzetben lennek, mert tudja,hogy szeretem es ezzel barmikor vissza elhetne. 😶 erzem,hogy nala ez osztonosen jott es amikor eloszor mondta nekem az jol esett es soha nem mondtak nekem az elott 😊 megsem merem kimondani. 4 honapja lassan 5 honapja vagyunk egyutt. Es elozo heten fekudtem le vele eloszor, akkor is mondta, de mar elotte is,hogy szeret engem. 😳😊annyira boldog vagyok, annyit mondok neki mindig,hogy " en is" vagy csak megcsokolom ot. Nem biztos,hogy zavarja, de legutobb varta,hogy mondjam es kesobb ra kerdezett,hogy en szeretem ot? Vagy erzek valamit iranta vagy csak kedvelem es a szex miatt akarok vele maradni? 😔 igy ugy erzem megbantottam ot, es megnyugtattam csak hat akkor sem tudtam neki ezt kimondani "szeretlek". Nem nagy dolog, egy reszrol jo lenne kimondani neki, masreszol felek is 😞.

Ti tudnatok ugy elni a masikkal,hogy nem mondja a szeretlek szot sosem?

Kort es nemet is irhattok ha szeretnetek. 😊

2017. jún. 22. 23:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
94%
Még pelusos vagy, Cica. Majd kinövöd a dedópelyhet. 😱
2017. jún. 23. 00:13
 22/23 anonim ***** válasza:

Ne légy már hülye ebből taktikai problémát csinálni. Azt mondod szereted. Nyugodtan kimondhatod. Ha taktikai előny az, hogy kimondod magát a szót, akkor te jelenleg taktikai előnyben vagy, tehát nem a hátránytól félsz, hanem az előnyöd elvesztésétől. Ha egy szó ki nem mondása előnyt jelent, akkor ezt úgy fogd fel, hogy legrosszabb esetben egyenlők lesztek.

30/f

2017. jún. 23. 08:42
 23/23 anonim ***** válasza:

Ha taktikai előny az, hogy nem mondod ki....* bocs megfordítottam.

30/f

2017. jún. 23. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!