Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem mondom a baratomnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem mondom a baratomnak, hogy "szeretlek" lehet hogy sosem kell kimondanom vagy zavarja majd nagyon?

Figyelt kérdés

telorol irok bocsi 😊

Nem regota van baratom es mostanaban gyakrabban elkezdte mondani,hogy "szeretlek". 😊 aminek orulok is, de en meg nem allok keszen arra,hogy kimondjam ugyan ezt, akkor sem ha amugy szetrobban a melkasom es imadom ot, szerelmes vagyok bele 😊 viszont nem vagyok a szavak embere es nem tervezem,hogy kimondjam neki,hogy szeretem ot, mert valamiert ugy erzem akkor tulsagosan sebezhetonek fogok tunni es kiszolgaltatott helyzetben lennek, mert tudja,hogy szeretem es ezzel barmikor vissza elhetne. 😶 erzem,hogy nala ez osztonosen jott es amikor eloszor mondta nekem az jol esett es soha nem mondtak nekem az elott 😊 megsem merem kimondani. 4 honapja lassan 5 honapja vagyunk egyutt. Es elozo heten fekudtem le vele eloszor, akkor is mondta, de mar elotte is,hogy szeret engem. 😳😊annyira boldog vagyok, annyit mondok neki mindig,hogy " en is" vagy csak megcsokolom ot. Nem biztos,hogy zavarja, de legutobb varta,hogy mondjam es kesobb ra kerdezett,hogy en szeretem ot? Vagy erzek valamit iranta vagy csak kedvelem es a szex miatt akarok vele maradni? 😔 igy ugy erzem megbantottam ot, es megnyugtattam csak hat akkor sem tudtam neki ezt kimondani "szeretlek". Nem nagy dolog, egy reszrol jo lenne kimondani neki, masreszol felek is 😞.

Ti tudnatok ugy elni a masikkal,hogy nem mondja a szeretlek szot sosem?

Kort es nemet is irhattok ha szeretnetek. 😊

2017. jún. 22. 23:05
1 2 3
 11/23 Krukutyán Levente ***** válasza:
72%
Egyet kell értenem #7 -el. Ez nagyon gyerekes. ( A sok smájli is árulkodó..) Egyszerűen nem bízol benne, máskülönben nem okozna gondot. A legjobb, hogy eléred vele azt, hogy ő se fog benned, mert hát képtelen vagy neki mondani, akkor miért hinné el, hogy igaz? Neked kéne inkább kort írnod, de akkor tuti törölnék a kérdést..
2017. jún. 22. 23:32
 12/23 anonim ***** válasza:
25%
Mondjuk nem is várnám el, mert tudom, hogy engem még kedvelni sem lehet.
2017. jún. 22. 23:33
 13/23 anonim ***** válasza:
Na, azért a sok romantikus csöpögős film eléggé félreneveli a fiatalok felfogását, és már-már "kötelező" elemmé teszi a "szeretlek" szó elcsépelt szintű hangoztatását, miközben egy jó kapcsolat nem ezen múlik. A kérdező nyilván fiatal még, alig felnőtt, kevés élettapasztalattal. Ezeket a köröket mind megfutjuk, ki korábban, ki később. Nem kell őt ezért bántani, inkább segítsük, ha tudunk.
2017. jún. 22. 23:35
 14/23 A kérdező kommentje:
nem azt mondom,hogy "minek" mondjam ki. Csak nem megy, szeretem, szerelmes vagyok, de valmiert felek es sebezhetoen ereznem magam. 😞 most errol nem tehetek, mert igy erzek.
2017. jún. 22. 23:36
 15/23 A kérdező kommentje:

Tenyleg 19 eves vagyok. Bocs a sok mosolygós felyekert nekem tetszenek es mivel a telefonomon ha mar lehet ilyeneket is nyomkodni akkor mkert ne? Bocs ha zavar. 😊

Higyjetek el szeretem a baratom es szerelmes vagyok bele nagyon. Elso baratom 😊 es boldog vagyok, csak valahogy nem tudom kimutatni a szeretetemet, szavakkal nem megy sajnos. 😞

2017. jún. 22. 23:40
 16/23 anonim ***** válasza:
67%

Jaa, hogy a 19 nem tini, értem. Amíg tízessel kezdődik a korod, addig tizenéves vagy.

Mellesleg a felnőttséget nem az évek száma határozza meg, hanem a személyiség.

Te teleírod a kérdést szmájlival meg ki se mered mondani, hogy szereted, de azért behatolni már engedted. Még logikát sem látok benned.

2017. jún. 22. 23:40
 17/23 A kérdező kommentje:
Fejek* ly- +j
2017. jún. 22. 23:41
 18/23 A kérdező kommentje:

Nem vagyok mar tini. Most erettsegiztem es megyek ezutan foiskolara. Ket honap mulva leszek 20 eves.

Mondom,hogy szeretem 😊 ezt most nem tudom bizonyitani neki, mert szavakkal nem megy. A csaladom sem szokott beszelni az erzeseirol, a tesomon kivul senki nem mondta nekem hogy "szeretlek". A szuleim csak kiskoromban 11 eves koromig mondtak kb. En meg mar akkoriban sem tudtam kimutatni,hogy erzek.

A szerelmem eseteben nagyon kiakarnam mondani es imadom, de felek is, es lehet akkor nem lenne akkora jelentosege ennek a szonak, ha kimondom.

2017. jún. 22. 23:46
 19/23 anonim ***** válasza:
55%

"nem azt mondom,hogy "minek" mondjam ki. Csak nem megy, szeretem, szerelmes vagyok, de valmiert felek es sebezhetoen ereznem magam."

Pontosan ez a probléma.

2017. jún. 22. 23:48
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Mutasd meg neki a kérdést. Legyél vele őszinte. Ezt a kiszolgáltatott / visszaélős dolgot meg sürgősen felejtsd el. Egy szó nem változtat semmin. Nem leszek kiszolgáltatottab. Viszont ugyan ez a szó ha kimondod, neki rohadt jól fog esni. Ne képzelj bele "visszaélést" stb, viszont tényleg csak akkor mond ki ha így van, ha van tartalma nem csak lufi.

Sok sikert!

2017. jún. 23. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!