Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti akartok gyereket, de a párotok nem szereti őket. Ok a szakításra?
Nőként kotnyeleskedek bele, de nálam az lenne, ha a férfi nem akarna.
A gyerek kérdés azért elég fontos, és ebben nem lehet kompromisszumot kötni. Vagy az egyiknek valósul meg az álma, vagy a másiknak, de senki sem várhatja el a párjától, hogy az feladja miatta az övét.
21/L
Elég nyilvánvalóan igen.
Milyen "őket"? Nincs még egy se, ha jól értem.
Ha nem szereti a gyerekeket, az nem azt jelenti, hogy nem akar sajátot. Vagy mindkettőről szó van?
Mert pl én sem olvadok el más gyereke láttán, sok kimondottan idegesít, de attól még a sajátomat szeretem, és szeretnék még.
Ha mindkettő igaz a párodra, az persze, kizáró ok lenne, bármelyik félről is van szó. 23N
Abszolúte.
(Fordítva is az lenne.)
Ez áthidalhatatlan, alapvető életcélbeli különbség.
Kérdés, mit jelent az, hogy "párod", ill. mit jelent az, hogy "nem szereti Őket"?
Ha még nem vagytok házasok és a párod egyáltalán nem akar gyereket, úgy meggondolandó, hogy együtt kell-e folyatnotok.
Alapvetően fel is út, le is út.
Viszont ennél kifinomultabb az élet. Ha nem mérgezed magad folyamatosan hormon baszkuráló antibaby tablettákkal, akkor van esélye a fiúnak teherbe ejtenie téged. Attól kezdve pedig esetleg az akarnok éned fölé kerekedhet a természetes boldogságkereső éned, és lehet igazi családod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!