Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom féltékenynek lenni?
En leülnék vele megbeszélni,hogy az utóbbi időben sokat veszekszünk, sok gond van és hogy próbáljuk megoldani.
Sajnos ez így nem hangzik jól, hogy nálatok otthon sokszor áll a bál, ő meg más lánnyal bájcseveg a munkahelyén és tök jól el vannak.Ha nem is csal meg vele, lehet hogy rájön, hogy az otthoni dolgok már nem teszik boldoggá.
Szóval próbáljátok megoldani a gondokat. Féltékenykedés helyett többre mész ezzel.
>A barátommal mostanában sokszor szoktunk veszekedni.
Miért nem beszélitek és oldjátok meg a problémákat?
>Sajnos féltékeny vagyok rá...hogy míg "büszkén" meséli a barátom, hogy vele mennyire jól el lehetett lenni, addig közben úgy érzem, hogy velem nem nevet ennyit. Szerintetek?
Miért nem beszélitek és oldjátok meg a problémákat?
De most komolyan: miért nem beszélitek és oldjátok meg a problémákat?
˝Próbáltam vele megbeszélni, de mindig oda lyukadt ki, hogy én vagyok a hisztis, csak beképzelem a dolgokat az én hibám stb.˝
Ismerős sajnos. Pontosan ugyanígy volt nálunk is, először csak nevetgéltek, egyre többet beszéltek viberen, messengeren, stb. aztán a többit el lehet képzelni. Jó, nem mondom, hogy nálatok is így lesz, de a forgatókönyv túl hasonló. Remélem és szívből kívánom, hogy ne legyen így.
Nem kellett semmit mondania... Láttam rajtuk sajnos, ismertem a nőt. Meg persze, bármit mondtam a nőre, azonnal őt védte és nem volt hajlandó megszakítani vele a kapcsolatot (kb. egy éve ismerte akkor, engem már 7 éve, szóval nem egy régi legjobb barátnője volt).
Hát így alakult.
Próbálj meg a pároddal még egyszer egy utolsó nagy beszélgetést, ha nem megy... Akkor kár erőltetetni, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!