Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek félre értheti, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek félre értheti, ha ráírok barátilag?

Figyelt kérdés

Az (ex) barátommal április közepén szakítottunk (hozzáteszem sajnos nem először, mert egyszerűen már nem működött, de igyekeztünk.. Ez van..)

Viszont azóta csak egyszer beszéltünk egy fontos dolog miatt. Szerintem már rég túl van rajtam - különben nem szakítottunk volna többször is - és abban maradtunk, hogy legyünk barátok, vagyis maradjunk jóban. De nem tartjuk a kapcsolatot. Viszont gondoltam, rá írok, hogy mi újság, esetleg lenne-e kedve meginni valamit valamikor.

De attól tartok, hogy azt hinné én nem vagyok túl rajta és csak be akarok próbálkozni, pedig nem.

Szerintetek gáz ráírnom, mert félreértheti? (Ez csak feltételezés, nem tudhatom, mi jár a fejében).

2017. jún. 19. 16:07
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
3 évet nem töröl ki csak úgy az ember, persze hogy hiányzik. De párként nem működtünk jól, ez van. Attól még mint ember, hiányzik és azért havi 1x2x jó lenne beszélgetni.
2017. jún. 19. 18:42
 22/30 anonim ***** válasza:

#19, az egy jó IQ teszt az eljövendőnek, ha hisztizik érte: lapát.

Minden Húsvétkor felmegyek az exfeleséghez, pedig eléggé bunkó módon váltunk - aki erre féltékeny, az nincs magánál.

Ha ő már keresett, akkor egyszerűen írd meg, hogy komolyabban gondolod a barátkozást az ilyen semmitmondó üziknél és mit szólna időnként valami beszélgetéshez?

Csak legyen világos a levélben is, a viselkedésedben is, hogy nem nyomulsz.

2017. jún. 19. 18:49
 23/30 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló én is valami ilyesmire gondoltam. Viszont egyáltalán nincs bátorságom írni Neki :/ túlságosan foglalkoztat mit gondol a másik (mindig is ilyen voltam, sajnos)
2017. jún. 19. 18:57
 24/30 anonim ***** válasza:
Írjak neki én? :D
2017. jún. 19. 19:56
 25/30 A kérdező kommentje:
Mit írnál neki? :D
2017. jún. 19. 20:04
 26/30 anonim ***** válasza:

"túlságosan foglalkoztat mit gondol a másik (mindig is ilyen voltam, sajnos)"

Javaslom, tedd rendbe a megfelelési kényszered, mert ilyen esetben nincs harmonikus párkapcsolat.

2017. jún. 19. 22:39
 27/30 A kérdező kommentje:

Azon vagyok és sokat fejlődtem de még nem az igazi. Semmi nem megy két nap alatt.

Úgy döntöttem, hogy nem írok rá.

2017. jún. 19. 22:43
 28/30 A kérdező kommentje:
Hat nem is kellett sok.....O irt ram :D
2017. júl. 7. 14:32
 29/30 anonim ***** válasza:

Így sose lesztek túl a másikon. Inkább arra kellene egyet innod,hogy szakítottatok,nem egymással.

Na mindegy,ezt az exszel való jópofizást a következő kapcsolatod fogja bánni.

2017. júl. 7. 15:47
 30/30 A kérdező kommentje:
Igaz valaszoltam es visszairt de ennyiben is maradt. Nem irtam utana.
2017. júl. 9. 02:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!