Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek félre értheti, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek félre értheti, ha ráírok barátilag?

Figyelt kérdés

Az (ex) barátommal április közepén szakítottunk (hozzáteszem sajnos nem először, mert egyszerűen már nem működött, de igyekeztünk.. Ez van..)

Viszont azóta csak egyszer beszéltünk egy fontos dolog miatt. Szerintem már rég túl van rajtam - különben nem szakítottunk volna többször is - és abban maradtunk, hogy legyünk barátok, vagyis maradjunk jóban. De nem tartjuk a kapcsolatot. Viszont gondoltam, rá írok, hogy mi újság, esetleg lenne-e kedve meginni valamit valamikor.

De attól tartok, hogy azt hinné én nem vagyok túl rajta és csak be akarok próbálkozni, pedig nem.

Szerintetek gáz ráírnom, mert félreértheti? (Ez csak feltételezés, nem tudhatom, mi jár a fejében).

2017. jún. 19. 16:07
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Hallod nem akarlak megsérteni, de ha rám írt egy ex vagy elküldtem a francba, hogy hagyjon békén vagy csak szex miatt mentem bele, de nem barátkozni és beszélgetni :)
2017. jún. 19. 16:27
 12/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ember nem volt meg a foldon, aki komolyan gondolta szakitas utan azt a mondatot, hogy "legyunk baratok!". Ez annyit jelent, hogy "de jo, hogy nem kell uvoltve egymast szidalmazva elvalnunk egymastol, szia!", nem veletlen nem ir o neked vagy tartja veled a kapcsolatot. Nem tudom ki akarna az exevel tolteni az idejet vagy meginni valamit.
2017. jún. 19. 16:31
 13/30 anonim ***** válasza:
Ez gáz lenne. Ne hozd kellemetlen helyzetbe a leendő barátodat ilyen hülyeség miatt. Hanyagold az exedet.
2017. jún. 19. 16:31
 14/30 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van
2017. jún. 19. 16:32
 15/30 anonim ***** válasza:
58%
Egyébként én az egyikkel tartom a kapcsolatot, néha még találkoztam is vele (azóta 2000 km-rel arrébb lakom, szóval szerintem látni már nem fogom). Mint ember nem gondolok róla rosszat, de kapcsolatban nem működtünk jól együtt, szóval én ezt a részét a mondanivalódnak megértem. De azért szakítás után vagy fél évig nem kerestük egymást, kellett idő mindkettőnknek, hogy lezárjunk mindent, és hiába tiltakozol, szerintem nektek is kell. Amíg olyanokkal poénkodtok, hogy majd keresel neki barátnőt, addig nem vagytok kész arra, hogy kommunikáljatok.
2017. jún. 19. 16:37
 16/30 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy több időbek kell eltelnie. Viszont egyik hozzászólóval egyetértek, hogy a jövő beli kapcsolatomra nem hatna jól, azt meg nem kockáztatnám.
2017. jún. 19. 16:40
 17/30 anonim ***** válasza:

Én nem látnék benne semmi rosszat, de azért érzed az ellentmondást:

"abban maradtunk, hogy legyünk barátok, vagyis maradjunk jóban. De nem tartjuk a kapcsolatot." - Szóval így én is a barátod vagyok, írjál nyugodtan - én nem fogom félreérteni.

A későbbi kapcsolatodra ez hogyan hatna - azt nem értem. Szerintem sehogy.

2017. jún. 19. 18:11
 18/30 A kérdező kommentje:
Egyszer rám írt miután szakítottunk, hogy reméli jól vagyok de ennyi. Igaz én se erőltettem, de jó lenne ha félreértés nelkül néha beszélgetnénk.
2017. jún. 19. 18:31
 19/30 A kérdező kommentje:
Úgy értettem azt, hogy amikor lesz újra párom mit szólna ha tudná, hogy beszélőviszonyban vagyok az exemmel.
2017. jún. 19. 18:32
 20/30 anonim ***** válasza:
Valld be inkább magadnak, hogy vonzódsz hozzá még mindig, azt azért akarod újra felvenni vele a kapcsolatot.
2017. jún. 19. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!