Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vki tanácsolna jó megoldást erre?
Sok-sok év után sajnos eljutottunk arra a szintre,hogy többször felmerült a válás,mint lehetséges opció.
Elvileg szeret a férjem,de mégis elhanyagol mind érzelmileg mind szexuálisan(40F,31N),nem segít a ház körüli teendőkben sem.
Életmódot váltottam,szépen leolvadtak a felesleges kilók.Más ilyenkor "áradozna" a társának,de ő túlzottan nem értékeli ezt sem.
Sokat vitázunk sajnos a családok miatt is.
Voltak szép éveink,de az elmúlt időszak nagyon problémás
Nyilván bennem is van hiba,nem is állítom,hogy nincs,de egyedül kevés vagOk a gondok megoldásához.
Van egy gyermek is,így még bonyolultabb minden.
Mit tegyek?
1; ő mit mond? Mit lehetne kettőtök közt változtatni, hogy megint műkődjön?
2; ha nagyon nem megy valami, akkor nem szabad erőltetni. Most még nem vagytok haragban, most kellene egy normális válást megejteni. A gyereknek is jobb , ha nem feszült családi légkörben él! És ilyenkor mivel nem kényszerített találkozások vannak, meg csak vasárnapi láthatások, ő se fogja annyira rosszul megélni.
Sokszor az évek alatt felgyülemlett kis "tüskék" miatt nem megy a dolog. Illetve mert be van kényelmesedve, fásulva mindkét fél.
Nem szoktam ilyet javasolni, de ebben az esetben lehet jót tenne a különköltözés kicsit? Így mindkét fél elgondolkozhat nyugodtan. Nem úgy gondolom hogy teljesen külön, csak mittudom én 2 hónapra egy bőrönd ruhával meghúzza magát valahol. Aztán közösen megbeszélni akarjátok e még egymást.
Ha nem megy nem érdemes erőltetni csak a gyerek miatt.
Azt viszont tudnod kell hogy egy másik férfival is el fogsz jutni kb. erre a pontra olyan 10 éven belül legkésőbb. Csodák nincsenek, a szerelem, az udvariaskodás kihal a legtöbb kapcsolatból sajnos az idő előrehaladtával.
F34
Keress egy csinos bejaro fiut a hazkoruli munkakban,amit a ferjeddel felesben fizettek.
Ha o nem oldja meg a tovabbi problemaidat,akkor egy masik pasit szeretonek vagy egyszeruen ismerkedj szinglikent. Aztan majd pattintod a ferjed.
N
'Szom se tudja, kérlek.
Nekem úgy tűnik, hogy a fickó nem feccöl már semmit ebbe a házasságba. Tehát feladta. Későn kaptál észbe, no.
Először is üljél le, azt' gondold át, hogy mi vezetett idáig: mik voltak azok a rendszeresen felvetődő és megoldatlanul maradt problémái, vagy hiányosságok. Satöbbi...
Aztán ezekre találj ki valami megoldási javaslatot.
Ezzel állj elé.
Oszt ha atomi nagy mázlid van, talán feléled benne a remény...
És akkor készítheti ő is a listácskáját.
Egy kapcsolat megmentéséhez, problémák megoldásához 2 ember kell. Ha csak te akarod megmenteni a házasságod, az nagyon nem jó. Kérdés az, ő is érzi e, hogy problémák vannak. Mert sokszor hallom, olvasom, hogy az egyik fél szerint minden jó, a másik fél szerint meg válságban a kapcsolat.
Üljetek le beszélgetni őszintén, ne vádaskodva, mert abból csak veszekedés lesz. Őszintén, ki hogy látja a házzaságotokat, a problémákat, hajlandóak vagytok e mindketten tenni a kapcsolatért, esetleg terápiára elmenni.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Sokszor beszéltünk már a megoldásról és a kialakult helyzetről.Hol támadó,hol értetlenkedik,hol tagad,hol könyörög.Igazából olyan,mintha neki ez így megfelelne,ahogy van.
Többször kérdeztem,mi az amin én változtassak,de nem igazán mondott semmi extrát.
Terapeutához nem akar menni.
Szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!