Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti h kezelitek ha a parotok latvanyosan bamul folyamatosan egy not? Ferfiak velemenyere is kivancsi vagyok
Nem akarok minden pasit egy kalap ala venni, ezert tisztelet a kivetelnek. :)
A heten a parommal elmentunk egy uzletbe ahova betopogott egy "cicababa, magassarku, kibodoritott haj, a ruha tapados es minden husi kint "kaliberu csaj. Mig en nezegettem es mutogattam a baratomnak a holmikat, h kikerjem a velemenyet, o probalt feltunes nelkul forgolodni es helyezkedni, h a tipego csajt megnezze. En ugy tettem mintha nem lattam volna, aztan mar elszoltam magamat, h meg egy picit jobban nezze meg, hatha mar en is kinosan fogom magamat erezni. Mosolyogva mondtam mert nem akartam osszeveszni, o szinten csak mosolygott, h lebukott de ferfibol van es errol nem tehet. Nem vesztem vele ossze, elhessegettem a gondolataimbol, viszont fel-feljon bennem, h meg mellettem is megbamul mast. Lehet nem kellene ezen ennyire megsertodnom, nem mondtam sose h ne nezzen meg not, de szerintem ez mar szamomra volt megalazo, h igyekezett ugy helyezkedni meg szandekosan vegigment a sorokon csakhogy leselkedjen... Hogy kezelitek csajok az ilyen helyzeteket? Pasik, tenyleg ennyire nehez visszafogni a baratnotok mellett is a szemeiteket? :)
Nézd, megnézni egy szép nőt az egy dolog.
Azért egy nő nem mimóza, hogy szemkötőt tegyek föl - akár mellettem áll, akár nem - mert különben sértődik az ő kis érzékenysége. Ha ekkora mimóza (vagy pláne féltékeny), akkor egyszerűen nincs is mit keresnünk egymás mellett.
A másik oldal viszont hogy a kocsányon bámulás, pláne koslatás azért már jócskán "sok"!
Nézzen meg egy nőt, ha annyira akarja - de azt tegye oly módon, hogy még véletlenül se merüljön föl senkiben az a sanda gyanú, hogy ő most épp "cserkészik" (a párja mellől? WTF?).
Ez szerintem így korrekt.
Nem erdemes leereszkedni ilyen szintre. Nem tudhatod milyen pasiba futnal bele, lehet siman megszolit es kikezd veled. Akkor meg igen kellemetlen es szanalmas lesz az egesz helyzet.
En inkabb azon gondolkodnek el, hogy az a faszi, aki veled igy viselkedik, az hogyan viselkedik, amikor egyedul van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!