Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha folyamatosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha folyamatosan más pasikról fantáziálok?

Figyelt kérdés

3 éve vagyok együtt a párommal. Én szeretem őt, de mostanában elég kevés időnk van egymásra.

Leginkább azért mert én folyamatosan túlórázom, mivel ő tanfolyam mellett nem tud (nem akar) dolgozni, és hát valamiből meg kell élni.

A legnagyobb baj, az hogy én dolgozom, mégis ő a "hulla fáradt" mindenhez.

Kb. külön kérvényt kell benyújtani, ahhoz hogy végre szexeljünk. Tudom, hogy nem csal meg. Túl lusta lenne hozzá. Mostanában valahogy természetesnek veszi azt hogy vele vagyok. Semmi bók, semmi utalás arra, hogy kíván engem. Nekem már az is elég lenne, ha csak erőszakosan megcsókolna, és elmondaná, hogy majd ezt vagy azt teszi velem, (ha nem lesz ilyen hulla fáradt). Komolyan már egy csók is "kielégítene". De ő csak szex közbe szeret csókolózni...

A munkahelyemen viszont folyamatosan megkapom a bókokat, és az egyértelmű kijelentéseket arra, hogy mit tudnának kezdeni velem. Én meg már ott tartok, hogy kb. mindenkiről fantáziálok. Komolyan olyan pasikról is, akiknek normális esetben soha semmi köze nem lehetne hozzám.

Teljesen kivagyok már. Úgy érzem felrobbanok.

Viszont a párommal elég nehéz lenne a szakítás, mert mindenünk közös, és ha otthagynám nem tudnék hova menni.

24N

2017. márc. 9. 10:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha ez mègis igaz, ès nem csak mese, akkor jó naìv vagy. Könnyen bedőltèl neki
2017. márc. 9. 10:30
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Az viszont fúj, hogy a prolik kb. "Utánad füttyögnek", neked meg ez tetszik.
2017. márc. 9. 10:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez a helyzet, bár itt én vagyok a hullafáradt, mégis ha kipihenem magam akkor kapható lennék a szexre.

Kevés az intimitás, nekem is elég lenne egy olyan igazi csók, amitől minden magától adódna, de csak szex közben hajlandó csókolózni.

Már sok mindenki megfordult az agyamban (nem, nem az ágyamban), akit láttam vagy találkoztam vele, egyszerűen rávisz a kielégítetlenség.

Nem lehet, hogy mi testvérek vagyunk? :D 24N

2017. márc. 9. 10:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Mar pedig fiatalon ne ragadj mar le egy ilyen langyi kapcsolatban! 24 eves vagy, nem 50. Tessek szepen a lehetosegeid utan nezni, mindig lesz vhogy.

Nem is csoda , ha nem tudsz ra ferfikent nezni, beszelj vele, hogy valtoztasson vagy pedig mesz a magad utjan, ahol leirtam az elso mondatomban is.

2017. márc. 9. 10:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"akiknek normális esetben soha semmi köze nem lehetne hozzám" De jó fej lehetsz te is.

Figyelj, ilyet választottál. Úgy látszik mégsem jött be. Közhely a szakíts duma. De hát ha egyszer nem boldog az adott fél, akkor mit tegyen? Maradjon a szükségtelen rosszban? Szakíts és keress mást. Az persze nem garancia, hogy 2 év múlva nem ugyanez lesz e egy másik férfival. Igazából semmi sem garancia semmire. Lehet hogy neki is tele a "töke" veled csak nem szól róla. Lehet hogy tényleg csak lusta és elkényelmesedett. Az biztos, hogy hamarabb megleljük a másikban a szálkát, míg magunkban a gerendát se, vagy mi a fene.

2017. márc. 9. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Írj rám, és a testvér választ adó is! ;)
2017. márc. 9. 12:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy egy kis féltékennyé tevés észhez térîtené őket. Nem kell megcsalni csak egy kis flört előtte, hirtelen csinosabban öltözni stb. Ha ezt se veszi észre akkor tipli.
2017. márc. 9. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!