Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért esik rosszul ha a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emma 90 kérdése:

Miért esik rosszul ha a volt párunk mással van?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok arról ha valakinek rosszul esik ha a volt párja új kapcsolatba lép valaki mással, viszont mi szakítottunk vele és már mással vagyunk kapcsolatban. Normális reakció? vagy egyaltalán nem az?
2017. jún. 16. 16:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zavart (még 10 év után is), amikor az exem összejött valakivel. De szerintem is az a jó szó hogy zavart...hanem inkább olyan...furcsán érintett a dolog. Barátnőm szerint azért mert nem tudtam teljesen elengedni azóta sem (a kapcsolat nem szűnt meg köztünk, jóban vagyunk). Szerintem lehet benne valami. Tehát úgy gondolom, hogy hiába a szakítás (ha normálisan zajlik s nem háborúval) akkor marad egy icipici érzelmi kötődés és ez okozhatja.
2017. jún. 16. 16:28
 2/9 anonim ***** válasza:

*De szerintem nem is az a jó szó

(kimaradt a kulcsszó, hogy "nem")

2017. jún. 16. 16:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Le kéne zárni a múltat, hisz minden okkal történik, okkal lett vége. És azért rosszul érzeni magad olyan valaki miatt meg felesleges, akivel nem működött jól a kapcsolat.

Persze fájhat, hogy már nem vagytok együtt, az természetes a szakítás után azonnal,de egy idő után azonban már gáz.

El kell fogadni, hogy az élet megy tovább.

2017. jún. 16. 16:30
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
Azért, mert amikor szakítunk vele és elengedjük, a szívünk egy darabját is magával viszi. Ez akkor is így van, ha haraggal válik el egy pár. Ha akarjuk, ha nem, egy bizonyos szintű érzelmi kötődés megmarad.
2017. jún. 16. 16:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem esetr rosszul. Inkabb a hanyinger kerulgetett, hogy hogyan kepes hozzaerni egy olyan alja, igenytelen nohoz utanam :"D.
2017. jún. 16. 16:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem semleges volt. Én egyébként személyesen láttam őket kézenfogva, így elsőre kicsit meglepett, főleg mert ismertem a lányt, de hogy rosszul esett, azt nem mondanám.

Talán azért sem esett rosszul, mert én már akkor kapcsolatban voltam a jelenlegi párommal. Vele pedig nagyon szuper minden.

Én azt gondolom, hogy neki rosszabbul esett, mert ő ment félre egy olyan lánnyal, aki a haverja barátnője volt, így egy barátság is megszakadt neki akkor.

Ráadásul kiderült pár hónapra rá, hogy láttam őket, hogy a lány visszakönyörögte a fiúhoz magát és szét is ment az exemmel, aki ezután rájött, hogy nagyon elszúrta a dolgokat... Szóval, ő alaposan pofára esett.

Nekem ez a félrelépése hozta el a jelenlegi párom, aki ma már a férjem hosszú évek óta. Szóval inkább hálás is vagyok, hogy így alakult ! :)

2017. jún. 16. 18:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Én csak szegény lányt sajnálom, akivel majd - lehet, sohanapján - összejön.

A leendő anyós egy passzív-agresszív nő, a nagymama vallásmániás (engem majdnem kizavart a házából, mikor mondtam, hogy nem vagyok megkeresztelve, és utána folyton azzal nyaggatott, mikor megyek), a srác meg abszolút a haverok befolyása alatt áll.

Összeköltözésig még okés a dolog, de aztán kibuknak ezek, és minden értelmes nő sikítva menekül.

2017. jún. 17. 08:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Nézd... szerintem nem az.

Mert az addig oké, hogy két kapcsolat közt az ember egy kicsit "a múltban él"... node ha már ő is új kapcsolatban van?

Hát akkor szerintem semmi ok a nosztalgiázásra, meg hát idő sincs: az újat kell építeni szívvel-lélekkel, oszt jónapot.

A régi meg marad az emlékiratoknak.

2017. jún. 17. 15:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Valószínű igazatok van...lehet csak azt hittem sosem fogom elveszíteni es bármikor itt lesz ha szükségem lenne ra, ami azert elegge önzőség, főleg ha en szakítottam vele. Csak hat a családom állandóan azt szamlalja hogy hibát követtem el es egyfolytában ezt az érzést táplálják belém. Aztan jott ez a dolog es magam is ketelkedek az érzéseimben. De igazából csak magamba folytom az egeszet, mert ugyis mindenki azt mondja h en akartam ezt...
2017. jún. 17. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!