Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esik rosszul ha a volt párunk mással van?
*De szerintem nem is az a jó szó
(kimaradt a kulcsszó, hogy "nem")
Le kéne zárni a múltat, hisz minden okkal történik, okkal lett vége. És azért rosszul érzeni magad olyan valaki miatt meg felesleges, akivel nem működött jól a kapcsolat.
Persze fájhat, hogy már nem vagytok együtt, az természetes a szakítás után azonnal,de egy idő után azonban már gáz.
El kell fogadni, hogy az élet megy tovább.
Nekem semleges volt. Én egyébként személyesen láttam őket kézenfogva, így elsőre kicsit meglepett, főleg mert ismertem a lányt, de hogy rosszul esett, azt nem mondanám.
Talán azért sem esett rosszul, mert én már akkor kapcsolatban voltam a jelenlegi párommal. Vele pedig nagyon szuper minden.
Én azt gondolom, hogy neki rosszabbul esett, mert ő ment félre egy olyan lánnyal, aki a haverja barátnője volt, így egy barátság is megszakadt neki akkor.
Ráadásul kiderült pár hónapra rá, hogy láttam őket, hogy a lány visszakönyörögte a fiúhoz magát és szét is ment az exemmel, aki ezután rájött, hogy nagyon elszúrta a dolgokat... Szóval, ő alaposan pofára esett.
Nekem ez a félrelépése hozta el a jelenlegi párom, aki ma már a férjem hosszú évek óta. Szóval inkább hálás is vagyok, hogy így alakult ! :)
Én csak szegény lányt sajnálom, akivel majd - lehet, sohanapján - összejön.
A leendő anyós egy passzív-agresszív nő, a nagymama vallásmániás (engem majdnem kizavart a házából, mikor mondtam, hogy nem vagyok megkeresztelve, és utána folyton azzal nyaggatott, mikor megyek), a srác meg abszolút a haverok befolyása alatt áll.
Összeköltözésig még okés a dolog, de aztán kibuknak ezek, és minden értelmes nő sikítva menekül.
Nézd... szerintem nem az.
Mert az addig oké, hogy két kapcsolat közt az ember egy kicsit "a múltban él"... node ha már ő is új kapcsolatban van?
Hát akkor szerintem semmi ok a nosztalgiázásra, meg hát idő sincs: az újat kell építeni szívvel-lélekkel, oszt jónapot.
A régi meg marad az emlékiratoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!