Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit teszel, ha a párod nem elégít ki szexuálisan?
Figyelt kérdés
Mondjuk nem akarja mindennap, te pedig igen.
Nemet ês kort is írjatok ,légyszi!
2017. jún. 14. 13:06
11/18 anonim válasza:
Jeelezném felé, hogy ilyen problémám adódott, tudunk-e rajt változtatni. Ha igen, akkor csináljuk, ha nem akkor nem folytatjuk.
30/f
12/18 anonim válasza:
Felesleges két olyan embernek együtt lennie, aki nem elégíti ki egymás igényeit.
13/18 anonim válasza:
12-essel egyetértek! Minek, ha mások az igények?
14/18 anonim válasza:
Az az érzésem akik azt írják dobják, nem szerelmi kapcsolatban lehetnek.
15/18 anonim válasza:
Attól függ a kapcsolat meddig nyugszik szerelmi alapokon.
30/f
16/18 anonim válasza:
..., és minden nap főtt kaja is legyen, vagy lapát!
17/18 anonim válasza:
Nálunk az a baj 40 évesen, hogy a párom 2 havonta akarja csak... Marad a kezem, meg keresgélek titkos szeretőt...
Miért szakítanék? Minden más rendben van és imádom a családom. 39F
18/18 anonim válasza:
Nekem nagyobb ilyen téren az igényem, én megbeszéltem vele a dolgot. Mondta, hogy megpróbál hozzám alkalmazkodni picit. Beszélj vele! 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!