Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párod nem szól hozzád,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod nem szól hozzád, mit teszel?

Figyelt kérdés
Megpróbálod szóra bírni, vagy ráhagyod? Melyikőtök kezdeményez (mennyi idő után..)?

2017. jún. 1. 16:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Attól függ,hogy miért nem szól hozzám...
2017. jún. 1. 16:45
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Hagyd rá! Versenyezzetek melyikőtök bírja tovább!
2017. jún. 1. 16:47
 3/16 A kérdező kommentje:

Nem tudom az okát...de én már most nem bírom :) Nem szeretnék vele versenyezni.

Nem feltétlenül tanács, hanem a ti tapasztalataitok (is) érdekelnek! Köszönöm a válaszokat.

2017. jún. 1. 16:50
 4/16 anonim ***** válasza:
38%
Én lànyként mindig megpróbáltam olyankor szóra bírni, de ha csúnyán össze kaptunk akkor elkerültem. Ő meg azt szokta csinálni,hogy piszkàlódik, ha veszekedtünk utànam jött és bökdös,el állja az utamat és karba tett kézzel, cuki hangon kéri,hogy beszéljek màr vele,mert hiányzik neki a szerelme:D csak amikor tényleg nem kérnék belőle ő akkor sem hagy békén, néha már mérgesen elindult felém és beszólt, óvatosan meghúzta a copfomat, rá csapott a fenekemre, amikor mondtam neki idegesen álljál már le akkor meg rám ripakodott,hogy én is fejezzem be és ne legyünk haragba:D olyankor furcsa mód ölelget, piszkál, még akkor is amikor komolyan veszekedtünk képes volt erre..😊 de így szeretem. 😻
2017. jún. 1. 16:59
 5/16 anonim ***** válasza:
Ha azért nem szól hozzám, mert megbántottam/mérges rám, akkor kis idő elteltével bocsánatot kérek - és ő is így tesz. Bár a "silence treatment" nem a legjobb egy kapcsolatban, így igyekszünk leszokni erről, és fejleszteni a kettőnk közötti kommunikációt.
2017. jún. 1. 17:03
 6/16 anonim ***** válasza:
90%

Nálunk rendszeres volt, hogy átmentem hozzá, ő megsértődött valami apróságon(ő a fiú), és nem szólt hozzám órákig, vagy azt is ilyen undorító, lekezelő hangnemben.

Mindig bűntudatom volt, sírtam, mentem utána, bocsánatot kértem.

Most viszont már máshogy kezelem. Ha megsértődik, továbbra is ott vagyok mellette, teszem a dolgomat, jókedvű vagyok, nevetgélek, aztán csak jobb lesz a kedve. :D

Olyan, hogy napokig nem beszélünk, olyan még sosem volt, szóval ehhez nem tudok hozzáfűzni, csak úgy, ha ott ülök vele.

Fiú létére elég sértődékeny, ha fáradt vagyok és kicsit durvábban mondom például azt a szót, hogy "JÓ", egyből rám szól, hogy miért bunkózom, és kikészül.

Na, ilyenkor tv, videójáték bekapcs részemről. :D

2017. jún. 1. 17:09
 7/16 A kérdező kommentje:

Szuper, amiket írtok! Nagyon köszi! :)

Egyébként az én esetemben is ő a fiú (24) és iszonyatos bűntudatom van, de még nem sikerült kideríteni, hogy amúgy miért is van ez...:(

2017. jún. 1. 17:15
 8/16 anonim ***** válasza:

A 6. válaszoló vagyok.

Többnyire miért nem szól hozzád? Min szoktatok "összekapni"?

Valószínűleg azért van bűntudatod, mert beállít hibásnak, illetve azért, mert te nem vagyok az a veszekedős típus, inkább megoldanád a problémát.

Le kell ülni vele és megbeszélni, hogy te nem szereted ezt a "nem szólok a másikhoz" dolgot. :)

2017. jún. 1. 17:17
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Rohadtul örülök, hogy végre egy darabig csend és nyugi van.

34/F

2017. jún. 1. 17:21
 10/16 anonim ***** válasza:
96%
Ez egy óvodás viselkedés,hasonlóan a dachoz,ami három éves korig jellemző. Felnőtt párkapcsolatban a felek megbeszélik a problémáikat és nem vonulnak el sértődötten. Nem korban,hanem agyilag kell felnőni! Az a rossz hír,hogy az összes ide válaszoló a kérdezővel egyetemben nem felnőtt párkapcsolatban él,hanem csak annak álcázzák.
2017. jún. 1. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!