Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod nem szól hozzád, mit teszel?
Nem tudom az okát...de én már most nem bírom :) Nem szeretnék vele versenyezni.
Nem feltétlenül tanács, hanem a ti tapasztalataitok (is) érdekelnek! Köszönöm a válaszokat.
Nálunk rendszeres volt, hogy átmentem hozzá, ő megsértődött valami apróságon(ő a fiú), és nem szólt hozzám órákig, vagy azt is ilyen undorító, lekezelő hangnemben.
Mindig bűntudatom volt, sírtam, mentem utána, bocsánatot kértem.
Most viszont már máshogy kezelem. Ha megsértődik, továbbra is ott vagyok mellette, teszem a dolgomat, jókedvű vagyok, nevetgélek, aztán csak jobb lesz a kedve. :D
Olyan, hogy napokig nem beszélünk, olyan még sosem volt, szóval ehhez nem tudok hozzáfűzni, csak úgy, ha ott ülök vele.
Fiú létére elég sértődékeny, ha fáradt vagyok és kicsit durvábban mondom például azt a szót, hogy "JÓ", egyből rám szól, hogy miért bunkózom, és kikészül.
Na, ilyenkor tv, videójáték bekapcs részemről. :D
Szuper, amiket írtok! Nagyon köszi! :)
Egyébként az én esetemben is ő a fiú (24) és iszonyatos bűntudatom van, de még nem sikerült kideríteni, hogy amúgy miért is van ez...:(
A 6. válaszoló vagyok.
Többnyire miért nem szól hozzád? Min szoktatok "összekapni"?
Valószínűleg azért van bűntudatod, mert beállít hibásnak, illetve azért, mert te nem vagyok az a veszekedős típus, inkább megoldanád a problémát.
Le kell ülni vele és megbeszélni, hogy te nem szereted ezt a "nem szólok a másikhoz" dolgot. :)
Rohadtul örülök, hogy végre egy darabig csend és nyugi van.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!