Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párod nem szól hozzád,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod nem szól hozzád, mit teszel?

Figyelt kérdés
Megpróbálod szóra bírni, vagy ráhagyod? Melyikőtök kezdeményez (mennyi idő után..)?

2017. jún. 1. 16:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy nem óvodás viselkedés. :D Sőt bosszant...én a "beszéljük meg" híve vagyok. De mégis szeretem őt...ki érti ezt?!
2017. jún. 1. 17:44
 12/16 anonim ***** válasza:
#4 kommentet nagyon gáz...agysejt pusztító.
2017. jún. 1. 18:03
 13/16 anonim ***** válasza:
27%

Azon vagyok meglepődve, hogy a gyors ítélkezések közepette senkinek sem jut eszébe a viccekből is unalomig ismert pszichológusi első kérdés:

AKAR BESZÉLNI RÓLA?

Nno.

A dolog lényege, hogy nem stresszeljük az amúgy is ideges embert - mert az további feszültséghez, végül robbanáshoz vezet -, hanem képesek vagyunk megvárni egy alkalmasabb időpontot. Sok nő képes ezt az egyszerű folyamatot totálisan figyelmen kívül hagyni és addig rágni a párja fülét, amíg meg nem történik a baj. Utána meg persze a férfi a hibás, mert "robbant", holott a provokátorát fikarcnyit sem kevésbé terheli felelősség.

Szóval...

A lényeg, hogy HA "akar beszélni róla", akkor majd szól.

2017. jún. 1. 18:05
 14/16 anonim ***** válasza:
90%

Az exem csinalta ezt, volt, hogy egy hetig nem szolt hozzam. A harmadik ilyen alkalomnal fogtam es elmentem otthonrol majd, egyszeruen tudomast se vettem.rola, levegonek neztem. Ezt nem birta, ugyhogy egy ido utan leszokott erro a hulye srtodesrol.

A mostani paromnal sosincs ilyen mert mukodik a kommunikacio es sosem fekszunk le haraggal!!

2017. jún. 1. 18:13
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Mostani párommal nincs ilyen gond. Ha feszült, rajtam kívül álló okok miatt, akkor türelmes vagyok vele, megkérdezem mi a baj, meghallgatom, igyekszem felvidítani.

Én szoktam néha "megsértődni", de sose komoly, inkább csak játszadozás. Olyankor mindenáron meg akar nevettetni. Ebből szoktak vicces helyzetek születni, és jól szórakozunk :) Az szokott még előfordulni, hogy valami bánt, de nem tudom megfogalmazni egyből, ilyenkor is csendben vagyok, és ekkor nem szeretem, ha piszkál, ezt el szoktam neki mondani, és ha leülepedett a dolog, megtaláltam a szavakat, elmondom, megbeszéljük. De ilyen napokig nem szólunk a másikhoz játszmázások nincsenek.

Én azt tudom javasolni, hogy egyszer kérdezd meg, mi történt, mi bántja, ha nem válaszol, akkor mondd meg neki, hogy tudja hol talál, ha beszélni szeretne róla, és foglalkozz a saját dolgoddal.

2017. jún. 1. 19:39
 16/16 anonim ***** válasza:

4-es, ez nem szerelem, hanem dedó.

Ha nem szól hozzám, akkor így járt, én teszem a dolgomat, és ha végeztem, meg kicsit megnyugodtunk, akkor beszélgetünk (hajlamos bevágni a durcát, de ha tényleg hülyeségen, akkor ignorálom, nem megyek bele a játszmájába).

Eddig egyszer feküdtünk le összekapva, az szar volt, de már a tökünk kivolt a melóval, midnennel és egymáson csapódott le, sajnos.

De következő este mikor nyugi volt, meg is beszéltük, és ilyen sértődés, vagy nem szólok hozzád maximum félévente egyszer van.

2017. jún. 2. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!