Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mért van az, hogy az öregebb fiuk tetszenek? :$
13éves vagyok,és nem tudom mért,de a 17-22éves fiuk tetszenek,nem tudom mért,de ők jönnek be:D
Nektek volt már ilyen???
Nem, sosem volt és már nem is lesz olyan hogy 13 évesen 22 éves fiúkról álmodozzak! Én annó még tanultam, meg játszottam a téren...
Most 23 évesen már előfordul, hogy a 27-30 éves pasik jönnek be, de ennek olyan okai vannak amit Te még biztos nem értenél..:)
Mert a te korosztályodban a fiúk még nagyon éretlenek(tisztelet a kivételnek),és ezért az idősebbek tetszenek.
Mondjuk a 22 éves szerintem kicsit sok,de a 17el nincs semmi gond.
Talán mert úgy érzed, hogy menőbb egy idősebb pasival járni.
Én speciel 16 évesen egy 19 éves sráccal voltam kapcsolatban. Legfőképp azért, mert szerintem a mai 16éves srácok (persze vannak kivételek) komolytalanok.
14 éves vagyok és 20 éves srácba vagyok jelenleg belezúgva..
mondhatom k.urvajó...:S
nem tehetek róla...a srácnak is bejövök de hát mégis csak 6 év van közöttünk ://////
én a kort nem szoktam nézni, voltam már nálam fiatalabb fiúval is:D
de szerintem hagyj békit a 22 éves pasiknak :o
17/L
nekem se az idősebbek se a fiatalabak
15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!