Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek ilyen beteg emberek?
Olvastam egy könyvet; Karin Slauhter - Az eltűnt lány (20 évvel később)
Ebben a könyvben olyan dolgok történtek, hogy felfordult a gyomrom. Mármint tudom, hogy ez egy pszichothriller regény és hogy valóban vannak ilyen emberek, csak felfogni nem tudom
Szóval lányokat rabolnak el, majd kínoznak meg, (pl ösztökév, korbáccsal, bőrbe égetnek egy X-et, fejre csuklya és vizelettel lespriccelni így az áldozat fulladozik. Stb) és miközben haldoklik megerőszakolják őket. A történetben ezt mind egy férj művelte, akinek a felesége mindezt nem tudta. Több éve házasok voltak, a feleségével figyelmes, kedves volt. Építész mérnök volt, nagyon okos, szinte zseni. Mint kiderült pszichopata is volt. Ahogy az apja is és voltak még emberek akik részt vettek ebben. Csak nem értem, nem tudom felfogni ki az akit felizgat az, ha brutálisan kínoz másokat, felvágja a beleit, vagy a testrészeit. Mármint minél hosszabb ideig szenved, és mikor haldoklanak akkor erőszakolják meg. Ezek az emberek semmit sem éreznek? Kicsi megbánást, undort? Vannak ilyen emberek a mai világba, és igen ijesztő hiszen nem is gondolnád az adott emberről, mert teljesen normálisnak mutatja magát, ki sem néznéd belőle. :(
jesszus, hol élsz te, h. ilyen naivat kérdezel??!!
a világban naponta történnek ennél cifrább dolgok is.
ezen meglepődni, jaj...
A középkorban ilyesmit büntetlenül csináltak a főtéren, inkvizíció címén. A többi átlagember meg összegyűlt nézni.
Ma az átlagember a horrorfilmeket és thrillereket nézi, és ez elég neki, de az "inkvizítor" gondolkodású emberek sem tűntek el sajnos.
Nem kell ehhez regényt olvasni, a. Yahoo News oldalon valós történeteket olvashatsz.
The girl next door - csak ott gyerekek csinálják, és a könyv valós történeten alapul, a nőt el is ítélték, a gyerekeit is, azt hiszem.
Ott a szomszéd lányt rabolják el, majd kínozzák a nő gyerekei (meg még pár szadista szomszéd srác). Előbb csak verik, levetkőztetik, levizelik, de a végén már megszegik a "ne érintsd"-szabályt, és csoportosan megerőszakolják, stb.
De a könyv legdurvább része, mikor a nő felnyomja az izzó piszkavasat a lányba... ez nincs is leírva, mert a "mesélő" nem hajlandó elbeszélni, csak sejteni lehet.
A lány végül meghal, a rendőrök elfogják a tetteseket...
Szóval igen, vannak ilyen emberek, sőt, van akit az izgat fel, ha az áldozata tehetetlen, kínlódik, stb.
Az erőszakolók sem az aktust élvezik, hanem a hatalmat, amit a gyengébb felett gyakorolnak közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!