Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya emberek boldogtalanabbak párkapcsolatok terén?
Figyelt kérdés
Lehet összefüggés így a külső és párkapcsolati boldogság terén. Pl csúnya emberek párkapcsolatainál több a vita veszekedés stressz stb.2017. jún. 12. 07:22
11/14 anonim 

válasza:

Szerintem pont, hogy nem. Én nem vagyok egy szép lány, tehát a párom nem a külsőmbe szeretett bele, hanem a személyiségembe és mivel lelkileg nagyon összeillünk, vita nem is szokott lenni, egyszerűen őszinték vagyunk, megbeszéljük a problémáinkat játszmázás helyett, tudjuk, hogy a másik hűséges, szeretjük és tiszteljük egymást és szerintem ez a szeretet sokkal mélyebb, mint amikor a kásikon csak a csinos pofit meg a jó testet szereted.
12/14 anonim 

válasza:

#9 Engedd meg kérlek, hogy jobban ismerjem a saját anyámat, mint te. Köszi.
13/14 anonim 

válasza:

Nem.Nekem van két ismerősöm,akik meglehetősen előnytelen külsejűek.Csórók is.Viszont az a szerencséjük,hogy tisztàban vannak a hàtrànyaikkal,elfogadtàk igy magukat és hasonlót kerestek.Évtizedek óta boldogok együtt.Szép gyermekeik lettek!
14/14 anonim 

válasza:

Olyan esetet nagyon is sokat látok,hogy két kevésbé előnyös külsejű ember sokáig keresgél párt magának,nem talál és a végén összejön végülis egy hozzá hasonlóval,mert nincs más. Csak a sorsközösség köti össze őket,nem a szimpátia és a szerelem/szeretet. Élnek egymás mellett mint a befőtt,de annyira életuntnak tűnnek,hogy rossz rájuk nézni. Itt az lehet a bökkenő majd,ha az egyiknek egyszercsak felbukkan egy "jobb" lehetőség,akkor az rögtön lefog lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!