Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csúnya szakítása volt már valakinek?
Megpróbáltam normálisan, emberi módon elválni, miután ő durván viselkedett velem, de nem sikerült. Hiába volt nagy szerelem, hiába voltunk együtt másfél-két évig, nem lehetett vele szépen lezárni. Csak a hülyeségeit hangoztatta üvöltözve, én pedig "kitessékeltem". Nagyon rossz érzés, szóval sok idő lesz, amíg elfelejtem, hogy lett vége.
30/N
Nem jött el az esküvőre.Küldött egy smst, hogy mire ezt elolvasom ő már a repülőn ül, és soha nem fogom látni többet.
Hiába hívtam már utána a szám nem volt kapcsolható.
Ami utána történt, hát azt nem írom le, mert az oldal szövegtartalmi követelményének már nem felelne meg.
"De en eddig erre hittem, hogy ez durva, de 2-es valaszado te mindent ubereltel... ez borzalmas. Nem akarom elhinni hogy ilyen nem csak filmben van 😮."
Mire hazamentem a ház tisztára volt pucolva, elvitt mindent ami az övé volt.
Mondhatni tökéletes volt az időzítése, szerintem már hónapok óta készült erre, és senki sem tudott róla.
A közös laptopot és úgy kitakarította (adattörlő program), hogy még elvittük egy magán nyomozó céghez, hogy szedjenek ki az adatokból valamit hátha találok valami nyomott, de valami fejlett adatmegsemmisítő programmal onnan is kitörölt mindent.
Szóval mikor az üres ház fogadott, az tette be az i-re a pontot.
Akkor nem az enyém a legdurvább.:)
Pedig volt minden: kiabálás, sírás, könyörgés, csapkodás, vádaskodás, taszigálás...
Egy csúnya szakításom volt.
A 1.5 m. magas tükörbe vágtam bele a parfümös üveget, a tükör atomjaira hullott.
Kiabáltunk, vádaskodtunk, közben meg mindennél jobban szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!