Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha 3 év után se müködik a kémia?
Figyelt kérdés
A párommal valahogy sehogy se megy a szex!mar az elso pillanattol amikor csinaltuk nem ereztem semmit,ugy gondoltam hogy attol hogy ez nem mukodik meg lehetunk egyutt de most ennyi ido utan nagyon kielegitetlennek erzem magam.Fel evvel ezelott volt egy vessekedesunk s azt mondtuk hogy adjunk idot a masiknak s ket honapra kulon valtunk.Akkor megismerkedtem egy masik sraccal s le is fekudtunk tobbszor is vele mas volt,de nem szerettem csak a kemia volt meg,igy ott hagytam es viszatertem a paromhoz hogy folytassuk.De hiaba volt az elvalas,nem valtozott semmi.A masik srac meg egyenesen szenvedest okoz ha latom,harcol ertem de mar ha meghallom a hangjat olyan szinten benedvesedek s felforrosodik a testem hogy beleszedulok(pont ezert latni se akarom ot)Tavol akarom magam tartani tole es azt akarom hogy a baratom iranyaba erezhessek ilyent mert ot szeretem de hiaba probalkoztam harisnyakotovel meg barmi massal hogy neki is jobb legyen(o is rosznak erzi) nem valtozott semmi.Kezdek ketsegbe esni2017. jún. 9. 20:15
11/11 omba válasza:
Ügyetlen az embered, vagy nem figyel rád - 3 év alatt egy apácát is el kell tudni juttatni az orgazmushoz - vagy egyszerűen nem szereted, csak, mint csodálatos embert.
Szerintem őrizd meg annak, és keresd az igazit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!