Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy hónapja egy bulin elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hónapja egy bulin elég részeg voltam, és az egyik fiú haverommal fetrengtem az ágyon. De VAN BARÁTOM és szeretem! Mit csináljak legközelebb? L/18

Figyelt kérdés

Csak a pia hozta ki belőlem, amúgy nem is tetszik a srác,eszembe se jutna ilyesmi! Nagyon szeretem a barátomat! A buli után, másnap, elmondtam neki, hogy az ágyon fetrengtünk, egymás nyakát puszilgattuk és a hátát simogattam, de nem volt se csók se más. Barátomnak elég rosszul esett, de azt mondta, hogy nem tud rám haragudni. Azóta minden a régi köztünk, nem is hozza fel, teljesen megbocsátott. Akkor még azt is mondtam neki, hogy nem is akarok legközelebb ilyen buliba menni, ahol ennyi pia van, meg az a srác, akivel ott részegeskedtünk. Mondtam, hogy nem megyek többet ilyen buliba, mert részegen olyat csinálok,ami amúgy eszembe se jutna, teljesen abszurd dolgokat. MErt amúgy egyáltalán nem vagyok ilyen, hogy akárkivel kikezdek, főleg így hogy van barátom. 2 éve járunk, de semmi ilyen nem volt, csak ez a múltkori.

Az a helyzet, ogy most mégis úgy érzem, hogy szükségem van majd újra ilyen bulira. Imádok táncolni, kicsit becsiccsenteni, dumálni, szórakozni. Ha bejelenteném a barátomnak, hogy mégis mennék ilyen bulira, ahol fiúk is vannak, nem csak a lánycsapat, akkor lehet, hogy rosszul esne neki, és elkezdene aggódni. Megbízik bennem, de részegen nem lehet erre alapozni. Elhatároztam, hogy ha el is megyek újra, akkor nem iszom majd anyi, hogy ilyen legyen. Ez biztos! Az is egy megoldás lenne, hogy a barátomat is hívom, hogy jöjjön, de nem akarom. Imádok vele menni mindenhova, akárkikkel, de ez egy olyan társaság,ahova senki nem hívja a barátját, csak mi vagyunk. Mi lenne a helyes legközelebb? Ne menjek el újra ilyen buliba ha ott van az a múltkori srác, vagy menjek el és bizonyítsam be a barátomnak, hogy most már tudom tartani a mértéket?

(Nem lesz semmi ha el is megyek, de ha akármi lenne biztos elmondanám a barátomnak, mindig mindent elmondunk egymásnak, megbízunk a másikban, nem is erről van szó!) :-)

L/18

2010. máj. 18. 13:21
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

de szánalmas...én tuti nem mennék 1.partizni a pasim nélkül

2. nem innám le magam a sárga földig, mert egészségtelen és gusztustalan is ha egy lány részeg....pedig énis néha van amikor egy picit többet iszok a kelleténél, de mivel az 1es pont befigyel , ezért barátommal vagyok, és vigyáz rám, ha már én nem tudok magamra

3, részegen sem jutnna eszembe soha sem megcsalni őt...szeretem, imádom, akkormeg miért? :)

4. mással hemperegni és puszilgatni a nyakát....megcsalás...kész passz....kár h nem rakott a pasid lapátra te büdös rib@nc -.-"

2010. okt. 14. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!