Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit választanátok? 3 különböző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit választanátok? 3 különböző férfi típus

Figyelt kérdés

1. Korban hozzád illő, jóképű, de nem hűséges típus, lehet gyereke

2. Korban hozzád illő, átlagos kinézetű, rendes, hűséges, de nem lehet gyereke

3. 10 évvel fiatalabb, átlagos kinézetű, rendes, hűséges, lehet gyereke

2017. jún. 7. 14:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Felcsináltatom magam az elsővel, majd felneveljük a másodikkal! 😂😂

Komolyra fordítva ezekből legfeljebb a hármas, mert az az esetsmben már 22 lenne. De ehhez kell hogy sokminden másban is passzoljunk, ennyi tulajdonság az még bőven kevés egy jó kapcsolathoz... (a másik kettőhöz viszont elég hogy tudjam nem... Illetve kettes tényleg jöhetne ha már lenne gyerekem, és ez őt nem zavarná.)

2017. jún. 7. 15:01
 12/17 anonim ***** válasza:
2.-engem se érdekel a gyerek téma
2017. jún. 7. 15:37
 13/17 anonim ***** válasza:

1. Nem hűséges? Mármint kicsoda? Nem látok itt olyat, aki szóba jöhetne.

2. Átlagos mit jelent? Mert ha úgy átlagos hogy férfias, erős, nem zsíros az arcbőre, és bejön, akkor tökéletes teljesen.

3. Egy 11 évessel járjak? XD

2017. jún. 7. 17:28
 14/17 anonim ***** válasza:
egyiket se, inkább egyedül maradok vagy keresek olyat aki rendes, hűséges és lehet gyereke is.
2017. jún. 7. 17:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Szamomra nyilvan a 2.

Amugy vicces lenne a harmadik mert az azt jelentene h egy 10-11 gyerek lenne a hapsim 😂 amugy ha erettebb koru lennek akkor is a masodikat valasztanam.

2017. jún. 7. 21:58
 16/17 anonim ***** válasza:
31%
2 vagy 3. Amúgy nem tudom, hogy a gyerek miért ilyen nagy szám itt. Örökbe is lehet fogadni, meg 2017-ben azért ne ez legyen már az élet középpontja. Én amúgy sem akarok gyereket.
2017. jún. 7. 23:46
 17/17 anonim ***** válasza:

(Azért az elég durva, hogy egyesek képesek megalkuvásnak nevezni azt, ha valaki bizonyos dolgokról lemond annak érdekében, hogy azzal az emberrel lehessen, akit szeret.)

Elég erőteljes pedofil hajlammal kéne rendelkeznem ahhoz, hogy a harmadikat válasszam, szóval térjünk erre vissza akkor, ha már elmúltam 30. Egyértelműen a másodikkal járnék a legjobban, eleve csak abba vagyok képes beleszeretni, akinek a viselkedésén érzem, hogy szeret, elfogad és megbecsül, ebbe pedig nem igazán fér bele a hűtlenség. Az, hogy gyerek nem lehet, nem különösebben érdekel, nem tenyészcsődörre van szükségem, hanem társra.

2017. jún. 8. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!