Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálom ezt a nőt? Pedig nem vagyok féltékeny típus.
Azert mert erzed, hogy akar tole vmit. Az en paromnak van volt baratnoje a tarsasagban, de ra peldaul nem tudnek feltekeny lenmi,szemben azzal az utolso exevel, aki meg probalkozott nala a kapcsolatunk elejen is.
Nehez dolog ez amugy, de gondolj arra, hogy a parod azert jol kezeli(bar a legjobb az lenne, ha teljesen megszakitana vele a mindent, vagyis ignoralna es tudatositana benne, hogy eselye sincs nala).
Azért utálod őt, mert láthatóan ő sem kedvel téged. Még egy alap udvariasságra se futja tőle, mégis mit szeress rajta?
Valószínű, hogy azért ilyen, mert sérted az érdekeit és ki akar kezdeni a barátoddal. Nem vagyok féltékeny típus, nem szoktam minden bokorban a páromra leselkedő nőket vizionálni, de a te eseted egyértelmű. Szerintem a barátodnak is mondd el, hogy mit gondolsz. Bizonyára ő is ismer, tudja, hogy nem szoktál ok nélkül rémeket látni, sőt, ha van szeme, neki is feltűnt, hogy mi a helyzet, csak talán eddig nem akart vele foglalkozni, mert arra számít, hogy majdcsak megoldódik valahogy.
Ha nem száll le róla, valahogy koptassa le ezt a büdös banyát.
Szerintem azért nem építi le teljesen,mert a munkahelyen valószínűleg nem tudná kikerülni :(
Tudom,hogy élőben is keresi a társaságát, ez ellen nem tudok mit tenni,minthogy bízom a páromban. (mástól hallottam vissza)
Nem voltam még féltékeny senkire, olyan rossz érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!