Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szinte egyáltalán nem talalkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinte egyáltalán nem talalkozunk es mar nagyon kezdem unni?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt, mindketten egyetemisták. Mar mikor osszejottunk is keveset találkoztunk, mert teljesen ellentétes volt az orarendunk: mikor neki volt oraja nekem nem es fordítva. De azert heti 2-3szor megoldottuk, ugy hogy en minden hétvégén a csaladomhoz mentem haza. Most, hogy vizsgaidőszak van a találkozások száma teljesen lecsökkent. Eddig volt heti egy, de mar a heti nullánál tartunk es ugy tűnik nekem, hogy öt ez nem is érdekli. Hétköznap tanul, hétvégén a barataival van, en akkor meg általában otthon, ezért nem talalkozunk. Véleményem szerint ugy is meglehetne ezt oldani, hogy hétvégén tanul es nagyjából ráérne hétköznap amikor en a városban vagyok. En is igy csinalom. Régebben is említettem neki, hogy keveslem a találkozást, de mostmár egyenesen a szakításon gondolkozom, mert ez nem az hogy nagyon kevés, hanem semmi. Es megertenem ha epp orvosira vagy mernokire járna, de nem igy van es azert annyira nem nehezek a vizsgák. Szerintetek mit tehetnek? Mondjam ezt el neki? Mar egyszer elmondtam, azóta alakult az ki, hogy egyáltalán nem talalkozunk.

19/L

2017. jún. 7. 10:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Eléggé megkeseredett ember lehetsz. "

Nem vagyok megkeseredett ember. Nagyon is boldog ember vagyok:) A kérdésre felelve pedig: ha nem tetszik mond el neki, beszéljétek meg. Ha nem hajlandó változtatni, akkor pedig keress mást. Ennyi.

2017. jún. 7. 13:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a srác már nem akar veled lenni. Mert teljesen igazad van, mindenkinek arra van ideje, amire szán, ami fontos neki. És nagyon úgy fest a dolog, hogy ő nem akar Rád időt szánni, különben megoldaná. Az is lehet hogy már van más csaj is a képbe, és vele van hétvégente, neked adja csak be a haverozást...

Persze ez csak feltevés, de az egészen biztos, hogy neki nem fontos a kapcsolatotok.

Beszéld meg vele, hogy most mi van, mi akar, mit nem, mert ennek így nincs értelme.

2017. jún. 7. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!