Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nővel az utcán erőszakoskodik a palija akkor miért még azt cseszi le aki oda megy segíteni? 23/F
Éjjel az utcán csak annyit lát meg hall az ember, hogy a csaj kiabál, hogy hagyjál már, a nagydarab palija meg rángatja a kezét meg lökdösi (nem cigányok voltak, ilyen "normális" korombeli pár a lányt ismerem is látásból) erre odamegyek, hogy jólvan elég lesz stb. A srác persze felháborodik az én kva anyámat elkezd nekem is keménykedni lökdösni én meg persze megvédem magam, de semmi komoly, senkinek nem esett baja. És a durva az egészbe, hogy a csaj engem kezd el osztani, hogy mit szólok bele, ki vagyok én egyáltalán, húzzak már el innen. Aztán még mondtam, hogy éppen hogy csak segítségért nem kiabáltál de már nem emlékszem mit mondott úgyhogy hagytam őket. Mondjuk szerintem a lány csak "reflexből" kiabállt velem kb úgy osztott mint a volt barátnőm :D hasonlitott is na mindegy.
És elgondolkodtam, hogy tényleg én voltam a hülye aki beleokoskodott? Szerintem nem de mindegy, ha legközelebb ilyet látok úgyse bírom megállni, hogy ne menjek oda de már legalább tudom, hogy le leszek cseszve.
Jol tetted es le a kalappal! Mi van ha igy mentesz meg egy nemi eroszaktol vkit?
Lehet csak azert tette mert otthon nagyobb pofont kap ha megkoszoni.
Pár napja láttam egy huszonéves párt, a srác akkorát lekevert a csajnak, hogy felrepedt a szeme, a pasi a földön rugdosta. Többen voltunk ott. A pasi otthagyta a csajt, az felállt és ment utána, hogy ő mennyire sajnálja és bocsánatért könyörgött, kapaszkodott a karjába és a lábába a pasinak, miközben az egyik szeméből folyt a vér és öklömnyire fel volt dagadva.
Amíg vártunk a buszra, a nénik megbeszélt, hogy mindig ez van velük, nem értik miért nem hagyja el. Mire jött a busz, a nő már bele volt kapaszkodva a srácba ölelkeztek és csókolóztak..
Nem tudom mikor ártok többet. Ha kihívom a zsarukat, beviszik a pasit, aki eltartja a nőt, majd az idegbeteg pasi még idegesebb lesz és ha kiengedik mégjobban megveri a csajt, aki azóta nem tudott mit enni vagy ha úgy teszek, mintha nem látnám..
Nagyon alsó réteg, nem tudom milyen lehetőségei lennének a nőnek.
Nem cigányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!