Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bonyolult szitu a barátnőm, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bonyolult szitu a barátnőm, a palija, meg egy haverom körül, valami tipp? N

Figyelt kérdés
A barátnőm egy tökre szép lány. Önértékelési zavarokkal... Csúnyának tartja magát, rusnyának. Van neki egy barátja, aki nem egy fess legény, és még finoman fogalmaztam. Amúgy kedves ember, normálisnak tűnik, nem is hülye. Van neki azonban az a rossz tulajdonsága, hogy mivel látja hogy a barátnőm "túl jó nő hozzá", azzal traktálja a fejét, hogy a helyes srácok megbízhatatlanok, bunkók, sík hülyék, hűtlenek, agresszívak, stb. a párkapcsolatban. Most felbukkant egy srác, aki egy az hogy jól néz ki, kettő pontosan tudom róla hogy nagyon aranyos, jószívű, szorgalmas, szórakoztató ember. Én haverkodok a sráccal, és felfigyelt a barátnőmre, mert mindketten magasak, meg ját elbűvölő tud lenni ez a lány. Direkt nem mondtam meg a srácnak, hogy a barátnőm kapcsolatban van, nehogy zsigerből elijesszem. Jeleztem a barátnőmnek hogy ez a srác érdekli, mutattam neki facebookon. A barája rögtön elkezdte a rizsát, hogy biztos ez is mekkora egy taj paraszt, és kissé bepipulva megmondtam, hogy nem, mert normális, és mivel ő egy haverom, ne ócsárolja a jelenlétemben. Mikor kettesben maradtam a barátnőmmel, arról beszélt, nem a barátja az igazija, de egyelőre szereti és eszébe sincs szakítani. Azt mondta, sokban különböznek, az életvitelük meg az értékrendjük, és ezért nem az igazija, mert ez őt frusztrálja. Aztán egyszer chateltem a haverral, és ott volt a barinőm, és írtam a srácnak hogy itt van a lány, és a végére már a barátnőmnél volt a telefonom, és jót chateltek a sráccal. Nembis tudom hogyan tovább, mert a barátnőm ugye azt mondta, ne akar szakítani, de közben én meg ennek a srácnak hazudok, hisz elhallgatom hogy kapcsolatban van a kiszemeltje, márpedig barátoknak nem hazudik az ember. És közben mindezt a barinőm palijának háta mögött. Én ismerem mindkét embert, a haveromat és a barátnőmet, és tudom hogy érdemes lenne megpróbálniuk, főleg, hogy a palija nem illik hozzá saját bevallása szerint.
2016. jún. 28. 20:37
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Attól is tartok, hátha csak azért nem kezdene a sráccal, mert csufinak hiszi magát hozzá.
2016. jún. 28. 20:42
 2/15 anonim ***** válasza:
84%

te mekkora egy szarkeverő vagy...pasija van te meg mással akarod összehozni közben...

23F

2016. jún. 28. 20:42
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
Az ilyen barátnőktől, barátoktól mentsen meg az isten.
2016. jún. 28. 20:46
 4/15 anonim ***** válasza:
54%
Azt tanácsolom, hogy hagyd szépen békén őket és nézzél magadba.
2016. jún. 28. 20:52
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
Ez elég undorító volt a részedről,mert azt használtad ki,hogy a lány nem tartja esélyesnek a párját hosszútávra,csak arról feledkeztél meg,hogy ehhez semmi közöd.
2016. jún. 28. 20:52
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem értem mi bajotok van. Minden döntés a barátnőm kezében van. Nem szólok bele.
2016. jún. 28. 20:58
 7/15 A kérdező kommentje:
Minek húzza az időt egy halálra ítélt kapcsolatban, önértékelési zavarok miatt? Mire vége lesz, elhalasztja a jó srácot.
2016. jún. 28. 20:59
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Mióta tartozik a jogkörödbe,hogy eldöntsd mások sorsát?Valószínűleg te nem vagy tisztában a tetteid súlyával,ami valószínűleg azért van,mert csak akkor értenéd meg ha veled történne...
2016. jún. 28. 21:02
 9/15 anonim ***** válasza:
83%
Tipikus szarkeverő, "barátnő" vagy. Az egy dolog, hogy milyen a pasija. De te sem vagy lehetsz az "igazi" neki, mint barátnő.
2016. jún. 28. 21:10
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs saját életed, ha ennyire érdekel a barátnődé. miért nem azzal foglalkozol, hogy neked miért nincs pasid. Semmi közöd a másik életéhez. Főleg felháborító, hogy a jelenlegi pasi jelenlétében mutogatod az új pasit a bnődnek. Nem vagy semmi.
2016. jún. 28. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!